Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Λαύριο ο Τίλμαν στην ΑΕΚ Betsson

Τζάστιν Τίλμαν

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Λαύριο ο Τίλμαν στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 23:09 - 01.04.2024

Η ΑΕΚ Betsson μπήκε με το... δεξί στα playouts, την ώρα που ο Ηλίας Ζούρος περιμένει την κατάσταση του Τζάστιν Τίλμαν. Τι συμβαίνει με Νάιτ και Φλιώνη.

Έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ 40 λεπτών η ΑΕΚ Betsson έφτασε στη νίκη κόντρα στο Μαρούσι και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Για τους κιτρινόμαυρους ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο κλειστό των Λιοσίων από τις 9 Δεκεμβρίου του 2023, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Η συνέχεια περιλαμβάνει παιχνίδια που υπάρχει το «πρέπει» της νίκης στον ορίζοντα, με την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό της Περιβόλας να είναι στον ορίζοντα.

Σε αυτή ο Ηλίας Ζούρος δεν περιμένει επιστροφές, καθώς οι τραυματίες παραμένουν εκτός. Τόσο ο Τζάστιν Τίλμαν, όσο και οι Μπράντον Νάιτ, Δημήτρης Φλιώνης ταλαιπωρούνται και θα μείνουν εκτός δράσης για ακόμα μια εβδομάδα.

Ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για επιστροφή είναι ο Τίλμαν. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στα pits από τις 11 Φεβρουαρίου, λόγω κατάγματος. Τις τελευταίες μέρες συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσει να τρέξει, ώστε να ανεβάσει στροφές.

Σκοπός του είναι να επιστρέψει στο παρκέ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, για την 3η αγωνιστική των playouts. Την ώρα που Νάιτ και Φλιώνης πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν ως το τέλος της σεζόν.