Με απουσίες και μία επιστροφή η ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι

ΑΕΚ

Με απουσίες και μία επιστροφή η ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 17:55 - 01.04.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Μαρούσι, για την πρώτη αγωνιστική των Playouts, με τον Ηλία Ζούρο να μετράει απουσίες, αλλά και μια επιστροφή στη δράση.

Η πρώτη αγωνιστική των Playouts ολοκληρώνεται στο κλειστό των Λιοσίων. Εκεί η ΑΕΚ Betsson φιλοξενεί το Μαρούσι, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ηλία Ζούρου θέλει τη νίκη για να βάλει τέλος στο σερί ηττών στο «σπίτι» της.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την ομάδα την οποία κέρδισε για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο, στις 9 Δεκεμβρίου του 2023 και θέλει να μπει με το δεξί στη νέα διαδικασία. Παρ' όλα αυτά, ο Ηλίας Ζούρος έχει απουσίες να διαχειριστεί.

Οι Τζάστιν Τίλμαν, Μπράντον Νάιτ και Δημήτρης Φλιώνης βρίσκονται εκτός δράσης, με προβλήματα τραυματισμών, την ώρα που ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι εκτός λίστας πρωταθλήματος. Τα ευχάριστα έρχονται από το στρατόπεδο του Άλφη Πιλάβιου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και επιστρέφει στην δράση.

Η Ένωση μάλιστα δεν συμπληρώνει 12άδα στο παιχνίδι αυτό, καθώς οι Μάριος Μαραθωνίτης και Γιάννης Νικολάου, που είχαν πάρει θέση στην 12άδα σε προηγούμενα παιχνίδια, βρίσκονται στο Ντέμπρετσεν για τα παιχνίδια του BCL U18 με τους κιτρινόμαυρους.

Η 11άδα της ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, ΜακΡέι.