Στην τελική ευθεία ενόψει Αμαρουσίου η ΑΕΚ Betsson

ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία ενόψει Αμαρουσίου η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:58 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 30.03.2024

Η διαδικασία των Playouts ξεκινάει για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στο Μαρούσι (31/03, 20:15), με τα προβλήματα να μένουν για τον Ηλία Ζούρο.

Η... αγγαρεία των Playouts μπαίνει για την ΑΕΚ Betsson που δεν κατάφερε να κλείσει θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και πλέον ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο bracket του πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό, τόσο το κίνητρο, όσο και η διάθεση για τα παιχνίδια που έρχονται δεν βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, σε μια σεζόν που ξεκίνησε με φιλοδοξίες, όμως στην πορεία η τροπή που πήρε η σεζόν ήταν εφιαλτική σε όλα τα επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εντός του 2024 στην έδρα τους.

Αυτό φιλοδοξούν να το αλλάξουν στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Νίκου Βετούλα. Η Ένωση θέλει να κλείσει δυνατά τη σεζόν, την ώρα που ο Ηλίας Ζούρος έχει να διαχειριστεί μια σειρά από προβλήματα, που αποδυναμώνουν το ρόστερ. Μια κατάσταση που μόνο άγνωστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την Ένωση.

Τιμωρία έδρας για την ΑΕΚ Betsson, κανονικά με κόσμο κόντρα στο Μαρούσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:58 - 29.03.2024

Τιμωρία έδρας για την ΑΕΚ Betsson, κανονικά με κόσμο κόντρα στο Μαρούσι

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ Betsson, για πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι με το Περιστέρι, όμως κόντρα στο Μαρούσι την ερχόμενη Δευτέρα (01/04, 20:15) οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Οι Τίλμαν, Νάιτ και Φλιώνης παραμένουν εκτός με προβλήματα τραυματισμών, την ώρα που και ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι εκτός, καθώς δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ πρωταθλήματος. Έτσι, η ΑΕΚ Betsson θα προσπαθήσει να... μαζέψει τα κομμάτια της και να βάλει τέλος στο σερί ηττών στο κλειστό των Λιοσίων.