ΕΣΑΚΕ: Το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ συναντήθηκε με τον Γιάννη Οικονόμου

ΕΣΑΚΕ: Το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ συναντήθηκε με τον Γιάννη Οικονόμου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:16 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 17.07.2023

Το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ είχε συνάντηση με τον Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Αθλητισμού με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, τον Αντιπρόεδρο, Μιχάλη Μελή και τον Γενικό Γραμματέα, Νικόλαο Λεπενιώτη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του κ. Οικονόμου με φορείς του αθλητισμού.

Στην συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Αθλητισμού οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ και συζητήσαν για το πώς η Ελληνική Πολιτεία θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του ΕΣΑΚΕ για ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Basket League.

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ©Intime

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Sportal: «Ρίξαμε αίμα γι αυτό το μετάλλιο - Ήταν κάτι μαγικό» (vid)
EUROBASKET

18:24 - 17.07.2023

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Sportal: «Ρίξαμε αίμα γι αυτό το μετάλλιο - Ήταν κάτι μαγικό» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό U20 της Κρήτης, ο Βαγγέλης Ζούγρης, μιλάει στην κάμερα του Sportal για την πορεία ως την κατάκτηση του χάλκινος μεταλλίου, θέτει τους επόμενους στόχους του και δίνει ατάκες για το μέλλον.

«Συνάντησα σήμερα στο Υπουργείο Αθλητισμού τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Μιχαήλ Μελή και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Νικόλαο Λεπενιώτη, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επαφές με φορείς του Αθλητισμού. Ανταλλάξαμε απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ και συζητήσαμε για το πώς η Ελληνική Πολιτεία θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της Λίγκας για ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!