Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κάνααν
i

Κάνααν/ © Intime

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κάνααν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:04 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 13.01.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τους έντονους πόνους που ένιωσε.

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό με τον Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ένιωσε έντονους πόνους και μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, εισήχθη εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού. 

Ο Αϊζάια Κάνααν έχει πέτρα στα νεφρά, η οποία ήταν και ο λόγος για τους έντονους πόνους που αισθανόταν. Ο Αμερικανός άσος των Πειραιωτών αγωνίστηκε κανονικά στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια και τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με 85-83, όπου είχε δύο πόντους. 

Κάνααν από άλλο πλανήτη: Έβαλε 8 τρίποντα και πέτυχε κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:16 - 08.01.2023

Κάνααν από άλλο πλανήτη: Έβαλε 8 τρίποντα και πέτυχε κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού (vid)

Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε μυθική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, με τον «μπόμπερ» του Ολυμπιακού να σταματά στους 24 πόντους με 8 τρίποντα, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal.gr ο Κάνααν δεν έκανε λιθοτριψία, με τον Αμερικανό να αντιμετωπίζει με αγωγή την πέτρα που τον ταλαιπωρεί.

Να θυμίσουμε ότι από το χθεσινό ματς των Πειραιωτών απουσίασε ο Κώστας Σλούκας μετά τις στοματικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν. Τελευταία στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ μπήκε στη 12αδα και αγωνίστηκε, καθώς και εκείνος υπέφερε από στομαχικές διαταραχές.