Προπόνηση και επιστροφή Παπανικολάου πριν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής

Προπόνηση και επιστροφή Παπανικολάου πριν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής

Γιώργος Γαβριλάκης 10:13 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 19.08.2023

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο ματς προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών (κόντρα στην Γερμανία) ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης συνάντησε τους διεθνείς στο παρκέ της Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι για προπόνηση και καθοδήγηση - Στη διάθεσή του είναι πλέον ο Κώστας Παπανικολάου, αμφίβολος για το ματς με τους Γερμανούς είναι ο Μάνος Χατζηδάκης.

Στο Άμπου Ντάμπι, το απόγευμα του Σαββάτου (19/8) η Εθνική ομάδα θα παίξει το τελευταίο της φιλικό πριν το ταξίδι στη Μανίλα για τα επίσημα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρωί της ίδιας μέρας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης συνάντησε στο παρκέ της Etihad Arena τους παίκτες του για μία προπόνηση, λίγες ώρες πριν τεθούν αντιμέτωποι με τη Γερμανία.   

Μαζί με την ομάδα σε status... δράσης είναι πλέον και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν αγωνίστηκε στην ήττα απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις, λόγω της... οικογενειακής άδειας που είχε πάρει για να παραστεί στη γέννηση της κόρης του. 

Βέβαια, είναι εδώ και (σχεδόν) δύο μέρες στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κόντρα στα αστέρια του ΝΒΑ ναι μεν δεν έβαλε τη φανέλα, αλλά είχε ρόλο και μάλιστα χρήσιμο και συμβουλευτικό.  

Τώρα θα μπει κανονικά στον ρυθμό και κόντρα στους Γερμανούς αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο. Αμφίβολος πάντως, παραμένει ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος επίσης δεν έπαιξε στην πρεμιέρα του τουρνουά του Άμπου Ντάμπι και δεν είναι δεδομένο ότι ο Ιτούδης θα τον χρησιμοποιήσει και στο δεύτερο ματς της συγκεκριμένης διοργάνωσης. 

Ο σέντερ της ΑΕΚ χτύπησε στο κεφάλι στην προπόνηση (πριν τον αγώνα με τις ΗΠΑ) και προστατεύεται καθώς είναι ένας παίκτης που αναμένεται να βρίσκεται στην τελική δωδεκάδα, μιας και η απώλεια (και) του Κώστα Αντετοκούνμπο, έχει δημιουργήσει κενό στη ρακέτα, εκεί που ουσιαστικά υπάρχει μόνο η παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη.