Ο Μποχωρίδης αποχώρησε από την Εθνική ομάδα!
i

©InTime

Ο Μποχωρίδης αποχώρησε από την Εθνική ομάδα!

Γιάννης Πάλλας 20:44 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 21.02.2024

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας λόγω οστοικού οιδήματος

Εκτός Εθνικής ομάδας τέθηκε από την Τετάρτη (21/2) ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο έμπειρος πλέι μέικερ δεν θα συνεχίσει να προπονείται με την «επίσημη αγαπημένη» λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο πόδι και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε ένα πρόβλημα από τον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Οι πόνοι δεν υποχώρησαν τις επόμενες ημέρες και μετά την παρουσία του στην προπόνηση της Εθνικής πήγε για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε έχει ένα οστοικό οίδημα στοο πόδι το οποίο μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για μια εβδομάδα, αλλά μπορεί και περισσότερο. Αυτό θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δε θα συνεχίσει να προπονείται με την Εθνική ανδρών, αφού η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω έντονων ενοχλήσεων που ένιωσε, έδειξε οστικό οίδημα κυβοειδούς του άκρου ποδός δεξιά με συνοδό υποχόνδρινη βλάβη».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης δεν υπολογίζει τον έμπειρο πλέι μέικερ για τα δυο παιχνίδια των «παραθύρων» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Τσεχία (εντός) και την Ολλανδία (εκτός).