Φοβερή φάση από Σπανού-Φασούλα: «Ταιριάζουν περισσότερο από το σουβλάκι με το τζατζίκι» (vid)

Μαριέλλα Φασούλα

i

© Fiba

Φοβερή φάση από Σπανού-Φασούλα: «Ταιριάζουν περισσότερο από το σουβλάκι με το τζατζίκι» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:28 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 15.06.2023

Μία καταπληκτική συνεργασία της Άρτεμις Σπανού με την Μαριέλλα Φασούλα έκανε τα social media του Eurobasket 2023 να θυμηθούν το γευστικό highlight της Ελλάδας και συνόδευσαν το αγωνιστικό στιγμιότυπο με μία ατάκα για το... σουβλάκι.

Στην πρεμιέρα του Eurobasket Γυναικών η εθνική μας ομάδα ξεκίνησε πολύ ανταγωνιστικά κόντρα στο Μαυροβούνιο. Λίγο πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος, που τελικά ολοκληρώθηκε με τις παίκτριες του Πέτρου Πρέκα να προηγούνται (23-18), η Άρτεμις Σπανού με την Μαριέλλα Φασούλα δημιούργησαν μία φανταστική συνεργασία για να πάρουν προβάδισμα με 19-18.

Η πρώτη έκανε την πάσα και η δεύτερη εκτέλεσε. Το highlight «ανέβηκε» στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων της διοργάνωσης και μάλιστα, οι αρμόδιοι συνόδευσαν το βίντεο με την εξής εμπνευσμένη ατάκα: «Ταιριάζουν καλύτερα από το σουβλάκι με το τζατζίκι». 

Στο μεταξύ, η εθνική μας ομάδα, που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου διεξάγονται οι αγώνες του Α' ομίλου του Eurobasket γυναικών, που γενικά συνδιοργανώνεται από το Ισραήλ και τη Σλοβενία, αγωνίστηκε με πένθος στην φανέλα της, ως ένδειξη θλίψης για το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου.