Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για το Game 4 - Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με οδηγίες προς τους φιλάθλους

Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για το Game 4 - Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με οδηγίες προς τους φιλάθλους

Ηλίας Λαλιώτης 11:57 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 15.06.2023

Κατάμεστο θα είναι το ΟΑΚΑ στον αποψινό τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο για τον τρόπο εισόδου στις εγκαταστάσεις.

Ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης (15/6, 21:15), μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ, η οποία ξεκαθάρισε τα δεδομένα για το τριήμερο εθνικό πένθος.

Το ΟΑΚΑ θα είναι πιο γεμάτο από ποτέ τη φετινή σεζόν, με περισσότερους από 15.000 φιλάθλους να δίνουν το παρών, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς. Παρότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας τους, οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν και τον Νίκο Παππά, καθώς αυτό θα είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μέσα στο «σπίτι» της ομάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Πέμπτης τόνισε πως τα εισιτήρια που απομένουν είναι ελάχιστα, ενώ ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον τρόπο εισόδου και στάθμευσης (καθώς το Parking 5 δεν θα είναι διαθέσιμο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που σκοπεύουν να μεταβούν στο γήπεδο για τον αποψινό τέταρτο τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/6, 21:15) με τα δικά τους οχήματα, ότι θα μπορούν να εισέλθουν στο ΟΑΚΑ από τις Πύλες A', Β' και Δ' και να σταθμεύσουν στα Parking 1, 2, 3, 4, και 6 (το Parking 5 θα παραμείνει κλειστό).

Παράλληλα, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους μας πως οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (19:15) και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους προτείνεται η έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.

«Τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού για το Game 4: Έχουν «φύγει» πάνω από 9.000 εισιτήρια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:35 - 14.06.2023

«Τρέλα» του κόσμου του Παναθηναϊκού για το Game 4: Έχουν «φύγει» πάνω από 9.000 εισιτήρια

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού φωνάζει δυναμικά «παρών» ενόψει του Game 4 των τελικών της Basket League, καθώς ήδη έχουν... φύγει πάνω από 9.000 εισιτήρια για τη «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για την αποψινή αναμέτρηση συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

-Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

-Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00

-Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.