Τροχαίο ατύχημα για την Τουρκ πριν τον τελικό με τη Γκραν Κανάρια - Στο νοσοκομείο ο κόουτς Τσαν

Το πούλμαν που μετέφερε την Τουρκ

i

Twitter / Turk Telekom

Τροχαίο ατύχημα για την Τουρκ πριν τον τελικό με τη Γκραν Κανάρια - Στο νοσοκομείο ο κόουτς Τσαν

Sportal newsroom 17:54 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 03.05.2023

Ο οδηγός που μετέφερε την αποστολή της Τουρκ για προπόνηση, πάτησε ξαφνικά τα φρένα του με αποτέλεσμα ο κόουτς της Τουρκ, να τραυματίσει τον αυχένα του. Μετά την προπόνηση πήγε στο νοσοκομείο, όμως θα κάτσει κανονικά στον πάγκο στον τελικό του Eurocup.

Η Τουρκ Τέλεκομ αντιμετωπίζει τη Γκραν Κανάρια στον τελικό του Eurocup το βράδυ της Τετάρτης 3/5 και ανήμερα του αγώνα η ομάδα της Τουρκίας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Την ώρα που η αποστολή της Τουρκ κατευθυνόταν στο γήπεδο, ο οδηγός είχε βάλει πολύ δυνατά τη μουσική. Ο κόουτς της τουρκικής ομάδας και κάποιοι παίκτες παραπονέθηκαν για ηχορύπανση. Την ώρα λοιπόν που ο Τσαν πήγε μπροστά προκειμένου να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής, ο οδηγός του πούλμαν πάτησε απότομα τα φρένα.

Ο κόουτς Τσαν χτύπησε το κεφάλι του στο παρμπρίζ του πούλμαν.

«Ο κόουτς χτύπησε στο μπαρμπρίζ και τραυματίστηκε στον αυχένα. Αργότερα πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο τιμ μάνατζερ της Τουρκ, Οντέρ Κιουλέμπας.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θα πρέπει να κάνει μια μαγνητική τομογραφία. Έχει σοβαρό τραυματισμό. Δεν θέλω να κατηγορήσω το Eurocup ή τη Γκραν Κανάρια, όμως ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί», είπε ο gm της ομάδας.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το έκανε εσκεμμένα ο οδηγός του λεωφορείου:

«Ο οδηγός που μας μετέφερε έκανε 40 λεπτά για μια διαδρομή 10 λεπτών. Καθυστερήσαμε στην προπόνηση», είπε. «Άνοιξε τη μουσική στη διαπασόν. Του ζητήσαμε ευγενικά πολλές φορές να τη χαμηλώσει. Όταν ο κόουτς πήγε μπροστά να το κάνει μόνος του, πάτησε απότομα τα φρένα».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Τουρκ, ο Ερντέμ Τσαν θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας το βράδυ, στην ώρα του τελικού.

Να σημειωθεί ότι Γκραν Κανάρια και Τουρκ θα αγωνιστούν στον τελικό του Eurocup με φόντο μια θέση στην ευρωλίγκα της νέας σεζόν. Ο τελικός θα γίνει στις Κανάριους Νήσους, αφού στη regular season η Γκραν Κανάρια είχε το καλύτερο ρεκόρ.