Πέντε από τα ακριβότερα συμβόλαια της φετινής Euroleague θα κυκλοφορούν ελεύθερα και ψάχνουν κάτοχο!

Μίροτιτς & Τεόντοσιτς

i

Μίροτιτς & Τεόντοσιτς

Πέντε από τα ακριβότερα συμβόλαια της φετινής Euroleague θα κυκλοφορούν ελεύθερα και ψάχνουν κάτοχο!

Πολλοί παικταράδες θα βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά το καλοκαίρι, ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και το Sportal σας παραθέτει 5 εν δυνάμει Free Agents που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Το καλοκαίρι στην Ευρώπη αναμένεται καυτό, καθώς πολλοί παικταράδες θα βγουν στην αγορά, προκειμένου να βρουν το επόμενο συμβόλαιό τους.

Βέβαια τα μεγάλα ονόματα δεν περνούν και την... πρώτη νιότη τους, καθώς στην λίστα που θα σας παραθέσουμε με τους 5 πιο ακριβοπληρωμένους της περασμένης σεζόν, οι οποίοι το καλοκαίρι θα κριθούν να αλλάξουν ομάδα και να παλέψουν για νέες περιπέτειες.

Ας τους δούμε όμως έναν προς έναν...

1. Νίκολα Μίροτιτς ($5 εκ. από την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2022-23)

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες, καθώς η Μπαρτσελόνα του ζήτησε να κόψει και πάλι το συμβόλαιό του, κάτι που δεν δέχθηκε. Είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης στην αγορά, βρίσκεται σε ηλικία που του επιτρέπει να έχει μπροστά του 3 καλά χρόνια, όμως είναι ταυτόχρονα και έτοιμος για το (ίσως) τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο. η περίπτωσή του σίγουρα θα έχει αξία.

2. Μίλος Τεόντοσιτς ($2,1 εκ. από την Βίρτους Μπολόνια τη σεζόν 2022-23)

Όταν το 2019 άφηνε το NBA για την Βίρτους, η ομάδα της Μπολόνια έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον πείσει να πει το «ναι». Πλέον, φτάνοντας στα 36, έχει ακόμα ένα καλό συμβόλαιο να πάρει, που εννοείται όμως πως δεν θα είναι το ίδιο με εκείνο της Ιταλίας.

3. Νίκολο Μέλι ($2 εκ. από την Αρμάνι Μιλάνο τη σεζόν 2022-23)

Το 2021 ο Νίκολο Μέλι πήρε την μεγάλη απόφαση, είπε αντίο στο NBA και μετακόμισε στην αγαπημένη του Αρμάνι, με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή. Το πέτυχε στην Ιταλία, όμως δεν τα κατάφερε και στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου πέρσι η ομάδα του Μιλάνου έμεινε εκτός Final 4 σε 4ο ματς από την μετέπειτα Εφές και φέτος έμεινε εκτός 8άδας. Όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει, και, εάν το κάνει, θα είναι με σοβαρή μείωση στις αποδοχές του.

4. Κέβιν Πάνγκος ($2 εκ. από την Αρμάνι Μιλάνο τη σεζόν 2022-23)

Το περασμένο καλοκαίρι η Αρμάνι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον κάνει δικό της. Εκείνος, όταν έπαιξε, ήταν θετικότατος. Το πρόβλημα είναι πως έπαιζε σπάνια. Μετά την 10η αγωνιστική πάτησε ξανά παρκέ στην 27η, ενώ και στην Ιταλία δεν έχει βοηθήσει. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως στην Ιταλία «βράζουν» με τον 30χρονο, αλλά και έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα.

5. Τόκο Σενγκέλια ($2 εκ. από την Βίρτους Μπολόνια τη σεζόν 2022-23)

Ο Τόκο Σενγκέλια μετακόμισε την Μπολόνια μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Γεωργιανό να ανανεώνει για άλλα δύο χρόνια το καλοκαίρι του 2022. Η πρώτη του γεμάτη σεζόν με την Βίρτους ήταν θετική, καθώς παρά κάποιους τραυματισμούς, έμεινε σε τοπ επίπεδο. Παρόλα αυτά, η παρουσία του στην Μπολόνια παραμένει ερωτηματικό, καθώς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας δεν έχουν ξεκαθαρίσει, με το συμβόλαιό του να είναι το μεγαλύτερο εν ισχύ στον σύλλογο.

Υπόθεση Βεζένκοφ: Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για τους Κινγκς φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό
NBA

20:28 - 22.06.2023

Υπόθεση Βεζένκοφ: Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για τους Κινγκς φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό

Οι Σακραμέντο Κινγκς φαίνεται πως θέλουν τον Πασκάλι Σιάκαμ και τον Όου Τζι Ανουνόμπι των Ράπτορς, κινήσεις που, εάν γίνουν, μπορούν να κρατήσουν στον Ολυμπιακό τον Σάσα Βεζένκοφ.

Tags: