Αυτά είναι τα ζευγάρια του Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο

Χρήστος Τσάλτας 23:58 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 20.05.2024

Τα playoffs της Euroleague ολοκληρώθηκαν με τον πλέον αμφίρροπο τρόπο και τις τέσσερις ομάδες που πήραν την πρόκριση να ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο.

Η ώρα για το απόλυτο ξεκαθάρισμα έφτασε. Το μεγάλο ραντεβού της Euroleague, το Final 4 της διοργάνωσης στο Βερολίνο, είναι προ των πυλών, με την διαδικασία των playoffs, που ήταν γεμάτη συγκινήσεις, να φτάνει στο τέλος της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση για την γερμανική πόλη, καθώς... σκούπισε την Μπασκόνια στη δική της σειρά, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να γίνεται η δεύτερη ομάδα που τσέκαρε το εισιτήριο για Βερολίνο, επιστρέφοντας σε Final 4 μετά από 12 χρόνια.

Ένας Θρύλος – όνειρο σίγησε τη Βαρκελώνη και ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το Βερολίνο!
EUROLEAGUE

00:00 - 09.05.2024

Ένας Θρύλος – όνειρο σίγησε τη Βαρκελώνη και ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το Βερολίνο!

Τι βραδιά, τι πρόκριση! Ο Ολυμπιακός με τη δεύτερη νίκη του στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά στο Game 5, άφησε στα κρύα του λουτρού την Μπαρτσελόνα (59-63), έκλεισε τη σειρά με 3-2 και έκλεισε ραντεβού στο Final Four του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κορυφαίος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (10π., 10ρ.), τον ακολούθησε ο καθοριστικός στην 4η περίοδο, Σακίλ ΜακΚίσικ (12π.)

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-2 στη σειρά και θα βρει στο δρόμο της την Φενέρμπαχτσε, η οποία έγραψε ιστορία. Η τουρκική ομάδα έγινε η πρώτη στα χρονικά της διοργάνωσης που νίκησε σε Game 5, ούσα εκτός έδρας, κόντρα στην Μονακό.

Το... καρέ των διεκδικητών συμπληρώνει ο Ολυμπιακός. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκλεισε θέση στο ραντεβού τίτλου, κάνοντας ό,τι και η Φενέρμπαχτσε στο Μόντε Κάρλο. Νίκησε την Μπαρτσελόνα, μέσα στο Palau Blaugrana και τελείωσε τη σειρά με 3-2 νίκες.

Με την εξέλιξη αυτή οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο remake του περσινού τελικού στο Κάουνας.

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο:

Ρεάλ Μσδρίτης - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4!