Δεν παίζει με τον Ολυμπιακό ο Καμπάτσο, ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόλαβε να τον… ενεργοποιήσει
i

Φακούντο Καμπάτσο / © Intime

Δεν παίζει με τον Ολυμπιακό ο Καμπάτσο, ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόλαβε να τον… ενεργοποιήσει

Γιώργος Γαβριλάκης 19:34 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 21.12.2022

Ο Αργεντίνος σταρ θα είναι στο ΣΕΦ, αλλά όχι και στο παρκέ, αφού οι Σέρβοι αν και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να αρθεί η τιμωρία τους από την Euroleague, τελικά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να διευθετήσει τις οικονομικές οφειλές του με σκοπό να αρθεί το ban της Euroleague που δεν του επιτρέπει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά δεν… πρόλαβε. 

Ως εκ τούτου, ο Φακούντο Καμπάτσο, αν και βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για το ματς της Πέμπτης (22/12, 21.00 Novasports Prime) στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό τελικά δεν θα αγωνιστεί -αν και μέσα στην ημέρα είχαν προκύψει κάποιες περί του αντιθέτου πιθανότητες

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ήξερε ότι ήταν δύσκολο να προλάβει να κάνει διακανονισμούς, να πληρώσει δόσεις και να της δοθεί η δυνατότητα από την διοργανώτρια αρχή να κάνει αλλαγή στο ρόστερ της, αλλά τελικά χρειάζεται κι άλλος χρόνο. 

Έτσι, ο 31χρονος Αργεντίνος γκαρντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο τους για τη φετινή Euroleague στο ματς με την Μπαρτσελόνα την 30η του Δεκέμβρη. 

Βέβαια θα είναι διαθέσιμος στον κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το επόμενο ματς της Αδριατικής Λίγκας με τη Μπόρατς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου. 

Tags: