O Ζακ Λεντέι μπήκε στο γήπεδο για προθέρμανση παρέα με μία θερμάστρα

O Ζακ Λεντέι μπήκε στο γήπεδο για προθέρμανση παρέα με μία θερμάστρα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:41 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 08.12.2023

Στο μπάσκετ χρειάζεται ένα γήπεδο και μία μπάλα. Τίποτα παραπάνω. Ο Ζακ Λεντέι της Παρτίζαν εμφανίστηκε στο παρκέ της Stark Arena, για τα πρώτα σουτ πριν την αναμέτρηση με την Μιλάνο, με μία θερμάστρα ανά χείρας...

O homo sapien είναι πλέον εξαρτημένος από την τεχνολογία, αλλά υποτίθεται ότι πάνω στο παρκέ οι αθλητές χρησιμοποιούν μόνο τον αναλογικό πολιτισμό. Μία μπάλα φουσκωμένη με αέρα, που πρέπει να μπει μέσα στη μεταλλική στεφάνη. Απλά πράγματα. 

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της Παρτίζαν στην Stark Arena του Βελιγραδίου, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με την Μιλάνο, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο φόργουορντ των γηπεδούχων Ζακ Λεντέι. Το θέμα είναι ότι κρατούσε στα χέρια του μία θερμάστρα και το στιγμιότυπο που αποτυπώθηκε στον φακό δημιούργησε απορίες που δεν απαντήθηκαν, αλλά λύθηκαν. 

Ο Αμερικανός απ' ότι φαίνεται, ζέσταινε μία θερμοφόρα που χρησιμοποιούσε για να ανακουφίσει την ενόχληση που ένοιωσε από έναν μικροτραυματισμό, αλλά μάλλον ξεχάστηκε και μπήκε στο παρκέ παρέα με την συσκευή που χρησιμοποιούσε για τον παραπάνω λόγο. 

Πάντως, η ουσία είναι ότι παρέμεινε... ζεστός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε 15 πόντους σε 35 λεπτά συμμετοχής. Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη επί των Ιταλών (82-69) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!