Η ομαδική selfie του Σέρχιο Γιούλ με τους αήττητους της Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομαδική selfie του Σέρχιο Γιούλ με τους αήττητους της Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Γαβριλάκης 14:18 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 06.11.2023

Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι το εξής: «Ποιος θα νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης;». Αυτό αναρωτιέται η EuroLeague ολόκληρη και μοιράζεται την απορία της αυτή με τους... ακόλουθούς της. Ο Σέρχιο Γιουλ και οι χαμογελαστοί συμπαίκτες του βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ και εντός των συνόρων παραμένουν αήττητοι.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η πέμπτη αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας η Ρεάλ Μαδρίτης είχε νικήσει με έναν πόντο διαφορά την Μπαρτσελόνα, η Βασίλισσα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην EuroLeague

Αυτή την εβδομάδα οι Μαδριλένοι θα παίξουν το έβδομο παιχνίδι τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το ερώτημα είναι το εξής: «Ποιος θα νικήσει πρώτος τη Ρεάλ;». Αυτό αναρωτήθηκε η ίδια η EuroLeague στον επίσημο λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μάλιστα χρησιμοποίησε και μία φωτογραφία που έβγαλε ο ίδιος ο Σέρχιο Γιουλ

Ο 35χρονος Ισπανός γκαρντ πήρε το κινητό στα χέρια, πάτησε το application της κάμερας, έφτιαξε το κάδρο του και πάτησε το κουμπί. Σε πρώτο πλάνο έβαλε τον ίδιο, σε δεύτερο τον Ρούντι Φερνάντεθ και πίσω όλους τους συμπαίκτες του και τον κόουτς Τσους Ματέο χαμογελαστούς και σε παράταξη. 

Το 5-0 στην EuroLeague (έχει έναν αγώνα λιγότερο) είναι εντυπωσιακό για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ το πρόγραμμα της λίγκας στις 9 Νοεμβρίου (21:45) τοποθετεί ως αντίπαλό της την... δεύτερη πιο «καυτή» ομάδα που υπάρχει: Την Βίρτους Μπολόνια, που κυρίως λόγο της παρουσίας του Τόρνικε Σενγκέλια έχει ξεκινήσει με πέντε νίκες σε έξι αγώνες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε και η Βαλένθια. 

Οι Top 10 δημιουργοί πόντων στην EuroLeague - Πρώτος ο Λορέντζο Μπράουν, ο Τόμας Ουόκαπ συμπληρώνει τη δεκάδα
EUROLEAGUE

11:57 - 06.11.2023

Οι Top 10 δημιουργοί πόντων στην EuroLeague - Πρώτος ο Λορέντζο Μπράουν, ο Τόμας Ουόκαπ συμπληρώνει τη δεκάδα

Απευθείας από τα χέρια του Λορέντζο Μπράουν προκύπτουν 16,2 πόντοι για τη Μακάμπι στην EuroLeague, ενώ από τις ασίστ του προστίθενται άλλοι 21,4. Αθροιστικά αυτές του οι επιδόσεις τον τοποθετεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο παραγωγικούς παίκτες στην επίθεση. Τον ακολουθεί ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ενώ στο Νο 10 (μαζί με τον Νίκολα Μίροτιτς) βρίσκεται ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού.

Το εντυπωσιακό είναι πως και στο εγχώριο πρωτάθλημα η Ρεάλ παραμένει αήττητη. Στη Liga Endesa είναι επίσης μόνη πρώτη με 8-0 ρεκόρ, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια, όπως και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, έτσι κι εκεί, την ακολουθούν έχοντας έξι νίκες σε οκτώ ματς.