Ξεκίνησαν τα Sold Out της Ζαλγκίρις - Στις 13 Οκτώβρη δεν θα πέφτει ούτε... καρφίτσα στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Ξεκίνησαν τα Sold Out της Ζαλγκίρις - Στις 13 Οκτώβρη δεν θα πέφτει ούτε... καρφίτσα στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:15 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 25.09.2023

Στις 13 Οκτωβρίου η Zalgirio Arena θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι της Euroleague, μετά τον περσινό τελικό και η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Εισιτήρια πλέον, δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, αφού οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν το πρώτο τους Sold Out για τη νέα περίοδο.

Το πρώτο της φετινό παιχνίδι για την Euroleague, η Ζαλγκίρις θα το πραγματοποιήσει στη Μπολόνια. Στις 5 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί από την Βίρτους στην πόλη του ιταλικού βορρά και μία αγωνιστική αργότερα θα επαναπατριστεί. 

Συγκεκριμένα στις 13 του μήνα θα μπει στη Zalgirio Arena -εκεί που στον τελικό της περασμένης περιόδου η Ρεάλ νίκησε τον Ολυμπιακό- για την πρώτη της εντός έδρας ευρωπαϊκή παράσταση κόντρα στον δυναμωμένο Ερυθρό Αστέρα και η ομάδα από το Κάουνας ενημέρωσε πως όποιος θέλει να πάρει εισιτήριο... άργησε!  

Οι 15.000 θέσεις του πανέμορφου και υπερσύγχρονου γηπέδου έχουν ήδη καταληφθεί από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και από όσους έσπευσαν να αγοράσουν τα «μαγικά χαρτάκια» από νωρίς. 

Η ομάδα λοιπόν, που συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων χωρίς τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος αποφάσισε να μεταφερθεί στον Ολυμπιακό και από τα πράσινα της ομάδας του Κάουνας, θα φοράει πλέον τα κόκκινα των Πειραιωτών, θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα. Μία ομάδα που όπως επισήμανε ο πρόεδρος της, Νεμπόισα Τσόβιτς, «ο στόχος μας είναι το Final Four», που φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.  

Αποκάλυψε επίσημα το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις: «Έτσι πήγε στον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

15:09 - 24.09.2023

Αποκάλυψε επίσημα το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις: «Έτσι πήγε στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιους Γιανκούνας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και αυτή της ομάδας. Εξήγησε πως «όταν ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Μπραζντέικις εκείνος αμέσως ζήτησε να φύγει» και από την πλευρά του «έπρεπε να βρούμε μια λύση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι».

Το θέμα είναι πως η Zalgirio Arena, όπως και πέρσι έτσι και φέτος αναμένεται να είναι από τις πιο... ζωντανές έδρας σε ολόκληρη την Euroleague, ενώ στο ίδιο επίπεδο προβλέπεται πως θα κινηθεί και η Stark Arena του Βελιγραδίου, αφού η Παρτίζαν έχει ενημερώσει πως ήδη έχουν κατοχυρωθεί από τους οπαδούς τις 11.000 εισιτήρια διαρκείας και συνεχώς οι πωλήσεις αυξάνονται.