Ισόβιος αποκλεισμός οπαδού της Παρτίζαν από την Stark Arena μετά από επεισόδιο βίας στο ματς της Αδριατικής Λίγκας
i

© ABA-liga

Ισόβιος αποκλεισμός οπαδού της Παρτίζαν από την Stark Arena μετά από επεισόδιο βίας στο ματς της Αδριατικής Λίγκας

Γιώργος Γαβριλάκης 12:43 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.11.2023

Φίλαθλος της Παρτίζαν φέρεται να επιτέθηκε στον Ούρος Τριφούνοβιτς και στην οικογένειά του μετά την ήττα από την Ιγκοκέα και ο σύλλογος του Βελιγραδίου αποφάσισε να τον αποβάλει εφ' όρου ζωής από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Η ψυχραιμία δεν είναι δα και το χαρακτηριστικό των οπαδών της Παρτίζαν. Η αγάπη τους βέβαια για την ομάδα είναι δεδομένη και υπερβολικά ισχυρή, αλλά όταν έρχονται αναπάντεχες ήττες μία κάποια αναστάτωση καταλαμβάνει κάθε εκατοστό των κερκίδων της Stark Arena

Έτσι, προέκυψε ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Ιγκοκέα για την αγωνιστική δράση της Αδριατικής Λίγκας και όταν ο οπαδός συνειδητοποίησε πως η Παρτίζαν έχασε το παιχνίδι (91-89), τότε η συμπεριφορά του έγινε... απαράδεκτη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται πως επιτέθηκε στον αθλητή, Ούρος Τριφούνοβιτς και μιλούσε ασταμάτητα άσχημα για αυτόν και την οικογένειά του. 

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Βελιγραδίου απλώς σημείωσε πως «η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη» και στη συνέχεια ενημέρωσε πως «η πειθαρχική επιτροπή του συλλόγου μας αποφάσισε να τον αποβάλει εφ' όρου ζωής». Πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πατήσει ξανά το πόδι του στην Stark Arena ή όποια έδρα θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον η αγαπημένη του ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, δηλαδή και στην EuroLeague. Διότι, εξέθεσε με τις πράξεις του τον σύλλογο και στο εξής θα μπορεί μόνο να την παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα παιχνίδια ή να πηγαίνει στο γήπεδο μόνο στα εκτός έδρας ματς. 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Βελιγράδι από την Μακάμπι - Ο Σίκμα είναι στην αποστολή και οι Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ εκτός αυτής
EUROLEAGUE

09:39 - 14.11.2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Βελιγράδι από την Μακάμπι - Ο Σίκμα είναι στην αποστολή και οι Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ εκτός αυτής

Το βράδυ της Τρίτης (14/11, 21:05, Novasports Prime) o Ολυμπιακός θα βρεθεί στην προσωρινή έδρα της Μακάμπι, το Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου σε έναν αγώνα για την 8η αγωνιστική της EuroLeague. O Λουκ Σίκμα αν και ανέτοιμος είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η Παρτίζαν για να ξεκαθαρίσει οριστικά τη θέση της ανακοίνωσε επί του συμβάντος πως «το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε ως οργανισμός είναι πως υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους περιστατικά και το ίδιο θα συμβεί αν εντοπίσουμε κάποια τέτοια συμπεριφορά και στο μέλλον». 

Sportal Euroleague Show με Μακάμπι-Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: