Με τη Φενέρ ο Ολυμπιακός στα playoffs - Όλα τα ζευγάρια της νοκ άουτ φάσης

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

i

©Intime

Με τη Φενέρ ο Ολυμπιακός στα playoffs - Όλα τα ζευγάρια της νοκ άουτ φάσης

Sportal newsroom 23:36 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 15.04.2023

H 34η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και οι ομάδες που θα συνεχίσουν στα playoffs οριστικοποιήθηκαν. Στον δρόμο του Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού μετά τις νίκες της Παρτίζαν και της Ζάλγκιρις επί των Παναθηναϊκού και Μπάγερν αντίστοιχα. 

Οι Πειραιώτες θα μονομαχήσουν με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για ένα εισιτήριο στα Playoffs, αφού το σενάριο που επικράτησε ήταν ο αποκλεισμός της Μπασκόνια και η κατάληψη της 7ης θέσης από την Ζάλγκιρις, η οποία θα διοργανώσει φέτος το Final Four

Η τελική βαθμολογία της Euroleague: Πρώτος ο Ολυμπιακός, στον δρόμο του η Φενέρμπαχτσε
EUROLEAGUE

23:31 - 14.04.2023

Η τελική βαθμολογία της Euroleague: Πρώτος ο Ολυμπιακός, στον δρόμο του η Φενέρμπαχτσε

Με την ολοκλήρωση της 34ης αγωνιστικής της Euroleague οριστικοποιήθηκε η βαθμολογία. Η νίκη της Ζάλγκιρις στο Κάουνας σε συνδυασμό με τη νίκη της Παρτίζαν, έφερε 8η τη Φενέρμπαχτσε που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Η Μπαρτσελόνα ως δεύτερη θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την ομάδα της Λιθουανίας, ενώ η Παρτίζαν θα αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος, η Μονακό θα έχει το πλεονέκτημα κόντρα στη Μακάμπι

Τα ζευγάρια των Playoffs

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 
Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις Κάουνας 
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η κάθε σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες. Το πλεονέκτημα έχουν ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μονακό. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 25 Απριλίου. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 (εφόσον προκριθεί εκεί) θα προκύψει από το ζευγάρι Μονακό - Μακάμπι. 

Το πρόγραμμα των Playoffs