Οργή του Γιασικεβίτσιους κατά των Τούρκων δημοσιογράφων: «Είναι λυπηρό για όλους σας, αυτή τη στιγμή με έχετε εξοργίσει!»

Οργή του Γιασικεβίτσιους κατά των Τούρκων δημοσιογράφων: «Είναι λυπηρό για όλους σας, αυτή τη στιγμή με έχετε εξοργίσει!»

Γιάννης Πάλλας 16:18 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 31.03.2024

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα «έχωσε» στους Τούρκους δημοσιογράφους, που δεν έκαναν ούτε μια ερώτηση για το ρεκόρ του Χέιζ-Ντέιβις

Στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε έδωσε μια μοναδική παράσταση επιτυγχάνοντας 50 πόντους κόντρα στην Άλμπα, που αποτελεί νέο ρεκόρ στην Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ ου κρατούσε από το 2019 και το κατείχε ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος με τη φανέλα της Αναντολού Εφές πέτυχε 49 πόντους κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Στην μεγαλειώδη βραδιά του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, όπου ο Γιασικεβίτσιους, ενώ τον είχε βγάλει στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τον επανέφερε για να κάνει το ρεκόρ, καθώς ήταν ασταμάτητος, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι δεν θεώρησαν ότι έπρεπε να του κάνουν μια ερώτηση για το επίτευγμα του παίκτη του. Και αυτό τον εξόργισε!

«Ναι. Έπειτα από μία βραδιά που ένας παίκτης σημείωσε 50 πόντους δεν μου έγινε καμία ερώτηση. Αυτό είναι λυπηρό. Πολύ λυπηρό για την τουρκική δημοσιογραφία. Είμαι έξαλλος ειλικρινά. Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις σπάει ρεκόρ και δεν έχω καμία ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου; Λυπάμαι πολύ» ήταν η τοποθέτηση του Λιθουανού τεχνικού της Φενέρμπαχτσε, που έδειξε την ενόχληση του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προφανώς και ο Γιασικεβίτσιους περίμενε ερωτήσεις για τον παίκτη του στην καλύτερη βραδιά της καριέρας του, αλλά οι εκπρόσωποι του Τύπου στην Τουρκία δεν έκριναν απαραίτητο να ρωτήσουν το παραμικρό.