Στιγμή παραφροσύνης από τον Γιουλ: Παραλίγο να σπάσει την πινακίδα με κλωτσιά (vid)

Στιγμή παραφροσύνης από τον Γιουλ: Παραλίγο να σπάσει την πινακίδα με κλωτσιά (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:57 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 27.10.2023

Ο Σέρχιο Γιουλ είχε τα νεύρα του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και την... πλήρωσε η πινακίδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα Wizink Center το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της EuroLeague. Το τρίτο «Clasico» της σεζόν ανέδειξε νικήτρια την «Βασίλισσα», που επικράτησε με 65-64, κάνοντας το 3/3 κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Παράλληλα, η ομάδα του Τσους Ματέο παρέμεινε αήττητη στη διοργάνωση και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Μπαρτσελόνα μπήκε φουριόζα, προηγούνταν με 19-12 στην πρώτη περίοδο και διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 28-30. 

Έτοιμη να καταθέσει ένσταση η Μπαρτσελόνα για τη νίκη της Ρεάλ – Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται! (vid)
EUROLEAGUE

11:25 - 27.10.2023

Έτοιμη να καταθέσει ένσταση η Μπαρτσελόνα για τη νίκη της Ρεάλ – Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται! (vid)

Το καλάθι του Γιαν Βέσελι δεν μέτρησε χωρίς καμία λογική και η Μπαρτσελόνα διαμαρτύρεται για τη συνολική διαιτησία στο Clasico της Μαδρίτης. Ετοιμάζουν τα παράπονά τους για να τα αποστείλουν εγγράφως στην EuroLeague Basketball...

Λίγο πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, 2:55 συγκεκριμένα πριν το τέλος της περιόδου ο Τσους Ματέο έβγαλε από το παρκέ τον Σέρχιο Γιουλ με το σκορ στο 19-30. Ο Ισπανός γκαρντ ίσως γιατί δεν είχε πετύχει κάποιο πόντο μέχρι εκείνη την ώρα και είχε κι ένα λάθος, ίσως γιατί η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ ή και για τα δύο μαζί είχε αρκετά νεύρα και κλώτσησε την πινακίδα που βρισκόταν μπροστά από τον πάγκο των «μερένχες» και παραλίγο να την σπάσει. Τελικά, η. πινακίδα... γλίτωσε κι αν και ο Σέρχιο Γιουλ τελείωσε το ματς με μόλις δύο πόντους η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την νίκη κόντρα στην «μισητή» της αντίπαλο. 

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της