O Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν αποκάλυψε ποιος είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχει αντιμετωπίσει στην EuroLeague

Κέβιν Πάντερ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

O Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν αποκάλυψε ποιος είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχει αντιμετωπίσει στην EuroLeague

Γιώργος Γαβριλάκης 17:28 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 05.12.2023

Υπολογίζοντας όλους τους παράγοντες που κάνουν κάποιον σπουδαίο αμυντικό, ο Κέβιν Πάντερ, αποφάσισε πως «ο Ροντρίγκ Μπομπουά της Αναντολού Εφές είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω συναντήσει...».

Λίγες ώρες πριν μπει στο παρκέ της Stark Arena για να αντιμετωπίσει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Παρτίζαν την Μονακό, ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στο Basketnews και μεταξύ άλλων εξήγησε ποιος είναι ο καλύτερος αμυντικός στην EuroLeague που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια. 

«Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί, αλλά θεωρώ τον Ροντρίγκ Μπομπουά τον μεγαλύτερο... εφιάλτη μου», είπε ο Αμερικανός γκαρντ για τον Γάλλο της Αναντολού Εφές. «Τον σέβομαι απεριόριστα και θυμάμαι ακόμα και την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα όταν ήμουν rookie στην EuroLeague. Από τότε μέχρι και τώρα σε κάθε παιχνίδι μου κάνει τάπες. Έστω μία!», είπε και αφηγήθηκε την περσινή που δέχθηκε. «Τον είχα περάσει», είπε και «πήγα να κάνω ένα floter όταν κατάλαβα ήρθε από πίσω μου και μου έκανε τάπα». 

Επίσης, ανέπτυξε τον λόγο που τον θεωρεί κορυφαίο και ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον κάνουν να ξεχωρίζει. «Είναι γεμάτος ενέργεια, έχει πολύ μακριά χέρια για το ύψος του και είναι πολύ έξυπνος», είπε ο Πάντερ και πέραν από αυτά «είναι αθλητικός και έχει φοβερό τάιμινγκ στις αποφάσεις του», συμπλήρωσε. 

Μοτιεγιούνας: «Παλιότερα στα αποδυτήρια έπεφταν... σφαλιάρες και κανείς δεν μίλαγε»
EUROLEAGUE

16:58 - 05.12.2023

Μοτιεγιούνας: «Παλιότερα στα αποδυτήρια έπεφταν... σφαλιάρες και κανείς δεν μίλαγε»

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας της Μονακό, βρίσκεται στο Βελιγράδι εκεί όπου την Τρίτη (5/12) η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του εξηγεί, ποιοι και γιατί είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι, ενώ μίλησε για τη νέα γενιά παικτών και διατύπωσε μία βασική διαφορά με τις προηγούμενες».

Βέβαια, στο παιχνίδι που... έρχεται, το βράδυ της Τρίτης (5/12, 21:30) ο ίδιος θα πρέπει να γίνει κορυφαίος αμυντικός γιατί απέναντί του και απέναντι σε ολόκληρη την Παρτίζαν θα εμφανιστεί η Μονακό του υπερταλαντούχου επιθετικού Μάικ Τζέιμς και ο Πάντερ, αν όχι σε όλο το παιχνίδι, σίγουρα σε ένα μέρος του θα τρέχει να σταματήσει τον συμπατριώτη του. 

Tags: