Τζέιμς: «Είμαι... κουλ με τον Ομπράντοβιτς, μια Euroleague θα με κάνει σίγουρα τον κορυφαίο όλων»

Μάικ Τζέιμς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Τζέιμς: «Είμαι... κουλ με τον Ομπράντοβιτς, μια Euroleague θα με κάνει σίγουρα τον κορυφαίο όλων»

Νίκος Καλαμπάκας 17:00 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 05.12.2023

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Μονακό με τη Παρτίζαν στο Βελιγράδι, ο Μάικ Τζέιμς επισήμανε ότι έχει άριστες σχέσεις με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ενώ τόνισε ότι ίσως και να είναι ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague.

Για τις σχέσεις του Μάικ Τζέιμς με τον προπονητή του στη Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς. Η αλήθεια είναι ότι οι δυό τους έχει καταφέρει κατά την παρουσία τους στο Μονακό να ανεβάσουν το status της ομάδας και να την καταστήσουν μια εκ των κορυφαίων στην Euroleague.

Οι τάσεις... φυγής που παρουσίασε ο γκαρντ από τις ΗΠΑ το καλοκαίρι, όταν και το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, είχαν δώσει τροφή σε όσους υποστήριζαν ότι η συνεργασία των δύο δεν είναι και η ιδανικότερη, όμως ο ίδιος ο Τζέιμς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διαψεύσει ότι έχει θέμα με τον προπονητή του.

Το ίδιο έκανε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Meridiansport, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ομάδας του με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι.

Ο Μάικ Τζέιμς επισήμανε ότι με τον προπονητή του είναι... κουλ, ενώ χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Σέρβο κόουτς επωφελή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του:

«Εγώ και η Σάσα είμαστε κουλ. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Η συνεργασία μας από τότε που είμαι εδώ ήταν πολύ επωφελής για μένα, ελπίζω και για τον ίδιο και τον σύλλογο.

Ειλικρινά, όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα έχουν ήδη εδραιώσει την κληρονομιά μου στην Euroleague. Νομίζω ότι ανεξάρτητα από όλα, θα είμαι ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά η κατάκτηση του τίτλου φυσικά θα ανεβάσει το status μου σε υψηλότερο επίπεδο», ήταν τα λόγια του Τζέιμς.

Για τον αγώνα της Μονακό κόντρα στην Παρτίζαν, είπε: «Θα είναι υπέροχο να κερδίσουμε στο Βελιγράδι. Πολλές ομάδες θα ηττηθούν εδώ και η Παρτίζαν είναι σύλλογος που θα παλέψει για τα play offs». 

🔴Sportal Euroleague Show με Αναντολού Έφες - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης