Ποιος θα πάρει τη Euroleague; Οι στοιχηματικές αποδόσεις για κατάκτηση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Ουόκαπ - Σλούκας

i

Ουόκαπ - Σλούκας/©Intime

Ποιος θα πάρει τη Euroleague; Οι στοιχηματικές αποδόσεις για κατάκτηση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:19 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 02.12.2023

Δύο ισπανικές, μία γαλλική και οι δύο ελληνικές ομάδες είναι τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση της φετινής EuroLeague.

Το βράδυ της Παρασκευής (1/12) ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της EuroLeague, την οποία θέλουν να ξεχάσουν οι ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο κι ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στην παράταση από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Όσον αφορά τις δύο πρώτες στην κατάταξη της βαθμολογίας, η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη κι η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βιλερμπάν εντός έδρας

https://www.youtube.com/watch?v=_fJTfN0ErBs

Βρισκόμαστε περίπου στα μισά του πρώτου γύρου κι οι ομάδες λίγο - πολύ έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν και μέχρι που είναι ικανές να φτάσουν. Φυσικά, στον αθλητισμό πάντα υπάρχουν κι οι εκπλήξεις. Μπορεί το τελευταίο τζάμπολ στη φετινή διοργάνωση να αργεί, αλλά τα στοιχήματα και οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν όσον αφορά τον νικητή. 

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου
EUROLEAGUE

09:15 - 02.12.2023

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague μέχρι τη 17η αγωνιστική, όταν ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στις στοιχηματικές εταιρείες θα διαπιστώσει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στο 3.50 είναι η απόδοση για να αναδειχθεί η «Βασίλισσα» back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στο 6.00 με 6.50 δίνουν οι bookers τη Μπαρτσελόνα να κατακτήσει τον τίτλο. Λίγο πιο ψηλά δίνουν τη Μονακό (7.00) και την πεντάδα των φαβορί συμπληρώνουν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (8.00).