Η Μπέριλ ΜακΚίσικ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιστροφή του αγαπημένου της στη δράση: «Είμαι τόσο χαρούμενη αγάπη μου» (vid)

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

Μπέριλ ΜακΚίσικ / © Instagram

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιστροφή του αγαπημένου της στη δράση: «Είμαι τόσο χαρούμενη αγάπη μου» (vid)

Sportal newsroom 12:40 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 01.12.2023

Το ποστάρισμα της Μπέριλ ΜακΚίσικ στο Twitter με αφορμή την επιστροφή του συντρόφου της, Σακίλ στην αγωνιστική δράση εμ τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μετά από περίπου δύο μήνες ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πάτησε παρκέ στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague. Να θυμίσουμε ότι είχε υποστεί οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακέφαλου.

Με αφορμή το come back του Σακίλ ΜακΚίσικ η σύντροφός του και φανατική οπαδός του Ολυμπιακού, Μπέριλ  έκανε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. 

«Είμαι τόσο χαρούμενη που σε βλέπω αγάπη μου στο γήπεδο ξανά», έγραψε η Μπέριλ ΜακΚίσικ συνόδευόντας το με μία φωτογραφία από την τηλεόραση, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μονακό.

Η ανάρτηση της Μπέριλ ΜακΚίσικ: 

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!