Μπαρτζώκας: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, έπρεπε να αποφύγουμε αυτά τα τρία πράγματα...»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Photo by Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Μπαρτζώκας: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, έπρεπε να αποφύγουμε αυτά τα τρία πράγματα...»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:21 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 01.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από το Μονακό, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να επικρατεί με 85-77, χάρη στον σπουδαίο Μάικ Τζέιμς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού να φύγει από το Μονακό με το διπλό, ενώ στάθηκε σε τρεις παράγοντες που έπρεπε η ομάδα του να είναι καλύτερη. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως άλλωστε περιμέναμε ότι θα είναι. Θεωρώ πως λίγο πολύ είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα έπρεπε απλά να αποφύγουμε τρία βασικά πράγματα. Το ένα είναι πως θα έπρεπε να προστατεύσουμε περισσότερο τη μπάλα. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, που έδωσαν στην Μονακό την ευκαιρία να χτυπήσει στο transition. Επίσης, τα επιθετικά ριμπάουντ. Τους δώσαμε δεκατρείς δεύτερες ευκαιρίες και αυτό πραγματικά μας πλήγωσε. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο boxing out, στο να ‘αρπάξουμε΄ αμυντικά ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από αυτό. Μέχρι το τέλος το σκορ ήταν ισόπαλο. Χάσαμε δύο βολές σε κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ενώ το pull-up jumper του Τζέιμς, όπως και το τρίποντο από την side line, αποφάσισαν το παιχνίδι. Θα έπρεπε να ελέγχουμε το ματς με διαφορετικό τρόπο στο τέλος. Είναι, όμως, πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ. Συγχαρητήρια στην Μονακό και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Λύγισε από τον Τζέιμς στο Μονακό ο Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

22:14 - 30.11.2023

Λύγισε από τον Τζέιμς στο Μονακό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στη Μονακό, με τους Ερυθρόλευκους να μένουν κοντά μέχρι το τέλος, όμως εκεί μίλησε η ποιότητα του Μάικ Τζέιμς, Ο Αμερικανός είχε 10 πόντους και 2 ασίστ στα τελευταία 2:30, ο σταρ της Μονακό έβαλε τη σφραγίδα του και «καθάρισε» για την ομάδα του, δίνοντάς της τη νίκη με 85-77. Στο 7-4 πλέον η Μονακό, στο 6-5 ο Ολυμπιακός.

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!