Έπεσε αντικείμενο στο Μονακό - Ολυμπιακός

Έπεσε αντικείμενο στο Μονακό - Ολυμπιακός

Sportal newsroom 21:11 - 30.11.2023

Ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονακό, στο Gaston Medecin, καθώς ένα αντικείμενο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Μονακό με τον Ολυμπιακό, στο Μόντε Κάρλο, κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου στο Gaston Medecin κι αυτό γιατί λίγο πριν από μια διακοπή ένα αντικείμενο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους διαιτητές να το μαζεύουν και να το δίνουν στη γραμματεία.

Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο και πρωτοφανές περιστατικό, ιδίως στην έδρα της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς, που είναι από τις πιο ήρεμες στην Euroleague, όπου ουδέποτε δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης στο γήπεδο αυτό ένα αντικείμενο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση.

Αυτό συνέβη 23 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ημιχρόνου και με το σκορ στο 38-36, λίγο πριν ο Σακίλ ΜακΚίσικ γράψει τον επίλογο του πρώτου μέρους με γκολ-φάουλ για το 38-39.