Το... αίμα του πίσω θέλει ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια
i

© EuroLeague Basketball

Το... αίμα του πίσω θέλει ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια

Γιώργος Γαβριλάκης 09:46 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 12.01.2024

Μετά την ήττα στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός παραμένει στην Ισπανία και το βράδυ της Παρασκευής (12/11, 21:30) αντιμετωπίζει την Μπασκόνια για την 21η αγωνιστική της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει από τους Βάσκους στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ με το σουτ στην εκπνοή του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ.

Όταν ο Ολυμπιακός συνάντησε -στο ματς του πρώτου γύρου- τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ, τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ που το πήρε πάνω του ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και είχε ευστοχήσει. Αυτός είχε... εκτελέσει τους «ερυθρόλευκους», όπως εκτέλεσε με παρεμφερή τρόπο τον Παναθηναϊκό (πιο πρόσφατα) στη Βιτόρια. 

Τώρα, η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων, στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, φιλοξενεί στην έδρα της (12/1, 21:30, Novasports) τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία» απέναντι στις ελληνικές ομάδες. 

Μόνο που ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το... αίμα του πίσω! Έχοντας ήδη ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι (κόντρα στην Μπαρτσελόνα) της δεύτερης -και μάλιστα διαδοχικής- διαβολοβδομάδας της EuroLeague στην αυγή του 2024, αναζητά την δωδέκατη νίκη του στην 21η αγωνιστική. Προσπαθεί να κρατήσει επαφή με την εξάδα και υπάρχει... μέλλον, αλλά το παρόν αυτή τη στιγμή κρύβει παγίδες. 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με 13 παίκτες στην Ισπανία, στο ματς με την «Μπάρτσα» εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και πλέον ο κόουτς Μπαρτζώκας καλείται να αποφασίσει για τη σύνθεση στο ματς με την Μπασκόνια, αλλά κυρίως προσπαθεί να βρει τρόπους για να προβληματίσει τους αντιπάλους, που έχουν 10 νίκες σε 20 αγώνες, αλλά στις καλές τους βραδιές μπορούν να δημιουργήσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις για τους αντιπάλους τους. 

Μπαρτζώκας: «Κάτι μας έλειπε με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός πρέπει να βάζει τους κανόνες και οι άλλοι να αντιδρούν»
EUROLEAGUE

20:04 - 11.01.2024

Μπαρτζώκας: «Κάτι μας έλειπε με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός πρέπει να βάζει τους κανόνες και οι άλλοι να αντιδρούν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με την Μπασκόνια που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό (12/1, 21:30), ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, προέρχονται από δύο σερί ήττες (από Μπαρτσελόνα και Μονακό), ενώ η τελευταία τους νίκη ήταν στις 3 Ιανουαρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!