Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση και νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση και νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:03 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 20.10.2023

Με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ «κλείνει» η αυλαία της πρώτης «ελληνικής διαβολοβδομάδας» της Euroleague, αφού οι «πράσινοι» υποδέχονται το βράδυ της Παρασκευής (20/10, 21:15, Novasports Prime) τους Ισραηλινούς στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague για τις ελληνικές ομάδες, ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Παρασκευής (20/10, 21:15, Novasports Prime). 

Ο Παναθηναϊκός αναζητά αντίδραση μετά από την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε και θα διεκδικήσει την δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση. Μόνο που το ίδιο θα επιχειρήσει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού είχε προκύψει η αναβολή του τελευταίου παιχνιδιού της απέναnτι στην Αρμάνι Μιλάνο, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Ντίνο Μήτογλου να συμμετέχει σε μέρος της χτεσινής (19/10) προπόνησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντίθετα, δεν θα έχει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα «περάσει την πόρτα» του χειρουργείου, αφού δεν έχει σημειωθεί βελτίωση στο γόνατο του.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο κόουτς Οντέντ Κάτας, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του για την τρέχουσα σεζόν. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (20/10)

20:00 / Μονακό – Αλμπα Βερολίνου (Novasports 5HD)
20:30 / Αναντολού Εφές – Βαλένθια (Novasports 2HD)
21:15 / Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports Prime) 
21:30 / Βίρτους Μπολόνια – Ερυθρός Αστέρας (Novasports Start)
21:30 / Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (Novasports 4HD)