Μπήκε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Μήτογλου - «Χαραμάδα» ελπίδας για να προλάβει ακόμα και τη Μακάμπι!

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

Μπήκε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Μήτογλου - «Χαραμάδα» ελπίδας για να προλάβει ακόμα και τη Μακάμπι!

Ηλίας Λαλιώτης 17:40 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 19.10.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της Πέμπτης και ο Εργκίν Αταμάν θα αποφασίσει πριν το τζάμπολ αν θα τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η μέρα ξεκίνησε με μια δυσάρεστη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, μετά την είδηση για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την ανάγκη να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο. Ωστόσο, η συνέχεια είναι σαφώς καλύτερη!

Ο Ντίνος Μήτογλου ξεπέρασε οριστικά τη θλάση στη γάμπα που τον ταλαιπώρησε για ακριβώς 3 εβδομάδες (μια μέρα πριν τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο με τον ΠΑΟΚ) και μπήκε στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος προπόνησης.

Ο διεθνής φόργουορντ νιώθει πολύ καλά και, μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθεί σε αποστολή του Παναθηναϊκού ακόμα νωρίτερα και από το παιχνίδι με την Μπασκόνια (27/10). Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον έχει στη 12άδα του ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10, 21:45) για να μπει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Λόγω της μεγάλης αποχής του, οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες. Σίγουρα ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα, θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με το Λαύριο την ερχόμενη Δευτέρα (23/10, 20:15) για την Basket League, ώστε να είναι πανέτοιμος κόντρα στους Βάσκους για την 5η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με την Μακάμπι (20/10, 21:15) δήλωσε: «Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. 

Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στη Euroleague παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η Euroleague είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρ. Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη τα λάθη μας αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι».