Αταμάν: «Είδαμε τα λάθη μας με τη Φενέρ και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τη Μακάμπι»

Αταμάν: «Είδαμε τα λάθη μας με τη Φενέρ και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τη Μακάμπι»

Ηλίας Λαλιώτης 17:19 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 19.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί κατάλληλα προετοιμασμένος απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά την ανάλυση των λαθών που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (20/10, 21:15, NS) για την 4η αγωνιστική της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την κατάσταση στο «στρατοπεδο» των «πρασίνων», ενώ σχολίασε και την ανάλυση που έγινε μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και την επιστροφή στην Αθήνα.

Ο Τούρκος προπονητής «μάντρωσε» για περισσότερο από 4 ώρες στο ΟΑΚΑ τους παίκτες μετά την άφιξη στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη και τους έκανε «φροντιστήριο» για τα λάθη που έκαναν στον αγώνα της περασμένης Τρίτης (17/10). 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά έτσι είναι η Euroleague. Άρχισαν το παιχνίδι καλά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. 

«Τρέχει» ο Μήτογλου για την επιστροφή του κόντρα στην Μπασκόνια
EUROLEAGUE

00:29 - 18.10.2023

«Τρέχει» ο Μήτογλου για την επιστροφή του κόντρα στην Μπασκόνια

Ο Ντίνος Μήτογλου αναμένεται να μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της εβδομάδας και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς με την Μπασκόνια την επόμενη Πέμπτη (27/10) στο ΟΑΚΑ.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια στην έδρα μας, παίξαμε καλό μπάσκετ, παρ’ όλο που χάσαμε το πρώτο με τον Ολυμπιακό. Αύριο είναι ένα άλλο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Euroleague είναι δύσκολη, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. 

Πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη, είδαμε τα λάθη μας και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι».