Καμία βελτίωση στο γόνατο του Παπαπέτρου, πηγαίνει προς χειρουργείο

Ιωάννης Παπαπέτρου

i

Ιωάννης Παπαπέτρου/©Intime

Καμία βελτίωση στο γόνατο του Παπαπέτρου, πηγαίνει προς χειρουργείο

Ηλίας Λαλιώτης 14:15 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 19.10.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολουθεί εδώ και καιρό συντηρητική αγωγή στο γόνατό του, αλλά τα αποτελέσματα αυτής δεν έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία για τον τραυματισμό του διεθνούς φόργουορντ του Παναθηναϊκού που βλέπει αναγκαστικά στον ορίζοντα την πόρτα του χειρουργείου να ανοίγει. Αν συμβεί αυτό, τότε θα απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα...

Το πρόβλημα στο γόνατο του Ιωάννη Παπαέτρου αποτελεί μία καθημερινή ενόχληση γι' αυτόν. Υπάρχει εδώ και καιρό, μόνο που πλέον η αγωγή που ακολουθεί και έχει να κάνει περισσότερο με την φυσικοθεραπεία, δεν φαίνεται πως αποδίδει. Ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αλλά όλα δείχνουν πως ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού οδηγείται στην απόφαση να βρει λύση στον τραυματισμό του μέσω χειρουργικής επέμβαση.  

Αν τελικά συμβεί αυτό, ταυτόχρονα θα σημαίνει πως ο Παπαπέτρου θα τεθεί για ένα σημαντικό διάστημα εκτός δράσης που ακόμα δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια, αλλά θα αφορά ένα διάστημα περίπου δύο μηνών. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν μείον μία επιλογή στη θέση του σμολ φόργουορντ, αλλά και μείον έναν Έλληνα παίκτη για την Basket League. 

Ο Παπαπέτρου έπαιξε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν στις 12 Οκτωβρίου και είχε 8 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 24'18'', ενώ δύο μέρες αργότερα είχε πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής (8 λεπτά) στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Δεν είχε σκοράρει στην οριακή νίκη των «πρασίνων», που πλέον ορίζουν το παιχνίδι τους και προσαρμόζουν τα πλάνα τους για το άμεσο μέλλον χωρίς να τον υπολογίζει ο κόουτς Εργκίν Αταμάν. 

Ανησυχία στην Αθήνα: Οι ισραηλινές ομάδες σκέφτονται να «μετακομίσουν» στην Ελλάδα
EUROLEAGUE

09:46 - 19.10.2023

Ανησυχία στην Αθήνα: Οι ισραηλινές ομάδες σκέφτονται να «μετακομίσουν» στην Ελλάδα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται στην EuroLeague, η συμπολίτισσα Χάποελ στο EuroCup και η Χάποελ Χολόν με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ εμφανίζονται στο BCL. Καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν μπορεί να αγωνιστεί εντός των συνόρων, λόγω της πολεμικής σύρραξης και η Αθήνα, η Λευκωσία και το Βελιγράδι βρίσκονται στο πλάνο τους για να γίνουν οι έδρες τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πλέον, αφού ο Τούρκος προπονητής, όπως ο ίδιος ενημέρωσε, δεν έχει σταματήσει να εξετάζει την αγορά των ελεύθερων παικτών, ενδεχόμενη προσθήκη ίσως να μην αφορά απλώς έναν σκόρερ που φαίνεται πως σκέφτεται εντόνως, αλλά ίσως κάποιον πιο πολυμορφικό παίκτη στο στυλ του Ιωάννη Παπαπέτρου. Επιλογές που να ξεχωρίζουν δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αλλά πέραν από τους ελεύθερους NBAer που έχουν ενδιαφέρον, σιγά σιγά εμφανίζονται και κάποιες έξτρα περιπτώσεις (όχι δελεαστικές προς το παρόν) από αθλητές που «κόβονται» από τον «μαγικό πλανήτη», λίγο πριν ξεκινήσει στις ΗΠΑ η κανονική διάρκεια της σεζόν (25 Οκτωβρίου).  

Όλη η δράση της αγωνιστικής μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παρτίζαν στην εκπομπή Sportal Euroleague Show