Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Γιώργος Γαβριλάκης 16:16 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 14.12.2023

Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Δημήτρη Ιτούδη, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε επίσημα και με σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος της Φενέρμπαχτσε, από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αποδέσμευση του Δημήτρη Ιτούδη. Έτσι, μία μέρα μετά την απόλυση του Ελληνα τεχνικού ο σύλλογος της Τουρκίας ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Λιθουανού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Ο «Σάρας» το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, αφού πρώτα είχε αρνηθεί την μεγάλη μείωση μισθού που του είχαν προτείνει οι Ισπανοί. Τώρα, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί το ημερολογιακό έτος 2023 και λίγο πριν την 14η αγωνιστική στην EuroLeague, η Φενέρ ενημέρωσε τους πάντες πως αυτός είναι η επιλογή της για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. 

Έτσι μετά από ένα σύντομο... διάλειμμα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στους πάγκους της EuroLeague, μιας διοργάνωσης που ως αθλητής έχει κατακτήσει τέσσερις φορές (Μακάμπι 2003, 2004, 2005 και Παναθηναϊκός 2009) και τώρα θα προσπαθήσει να κάνει ότι δεν κατάφερε στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα (2020-23) και στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις (2016-2020). Να την κατακτήσει και ως προπονητής! 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!