Με μόνη σκέψη τη νίκη ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Λυών από τη Βιλερμπάν - Παίζουν Χουάντσο και Γκριγκόνις
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Με μόνη σκέψη τη νίκη ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Λυών από τη Βιλερμπάν - Παίζουν Χουάντσο και Γκριγκόνις

Γιώργος Γαβριλάκης 10:24 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 14.12.2023

Με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να επιστρέφει στη δράση και τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι διαθέσιμος, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Γαλλία την Βιλερμπάν (14/12, 22:00, NovaSports prime) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στην EuroLeague μετά τις 23 Νοεμβρίου.

Έπειτα από τρεις σερί ήττες, μία στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν, μια στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές και την πιο πρόσφατη εντός έδρας αποτυχία κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολλές. Τώρα, ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει στις νίκες και ο στόχος για την 14η αγωνιστική της EuroLeague είναι ξεκάθαρος και απαραίτητο να επιτευχθεί κόντρα στην Βιλερμπάν

Το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00, NovaSports prime) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην νεόδμητη LDLC Arena του Λυών, που αποτελεί τη νέα έδρα του γαλλικού συλλόγου και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα ενεργοποιηθεί ξανά μετά από καιρό. 

Ο Ισπανός φόργουορντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δάχτυλο του χεριού και ο κόουτς Εργκίν Αταμάν τον υπολογίζει κανονικά. Μάλιστα, θεωρεί πως με την επιστροφή του η ομάδα μπορεί να ξεκινήσει μία γνησίως αύξουσα πορεία και στη συλλογική επιτυχιών με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτή που έχει επικρατήσει μέχρι στιγμής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Ο Τούρκος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) προπονήθηκε κανονικά και δεν ένοιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα όπως τις προηγούμενες μέρες. Έτσι, η μοναδική απουσία των «πρασίνων» αφορά αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει από το καινούργιο ημερολογιακό έτος. 

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου
20:00 / Ζαλγκίρις - Παρτίζαν (NovaSports 6)
20:00 / Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα Βερολίνου (NovaSports 3)
21:05 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές (NovaSports 5)
21:30 / Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια (NovaSports Start)
21:45 / Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου (NovaSports 4)
21:45 / Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (NovaSports prime)

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου
19:45 / Φενέρμπαχτσε - Μονακό (NovaSports 5)
21:15 / Ολυμπιακός - Βαλένθια (NovaSports prime)
21:30 / Μπαρτσελόνα - Μιλάνο (NovaSports 4)

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!