Με Χουάντσο και Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός στον κομβικό αγώνα με τη Βιλερμπάν (vid+pics)

Μάριους Γκριγκόνις

Με Χουάντσο και Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός στον κομβικό αγώνα με τη Βιλερμπάν (vid+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 22:30 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 13.12.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα της Πέμπτης (14/12, 22:00) με τη Βιλερμπάν, με τον Μάριους Γκριγκόνις να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Αποστολή στη Λυών

Την τελευταία του προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/12, 22:00) με τη Βιλερμπάν για τη 14η αγωνιστική της Euroleague πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός AKTOR το βράδυ της Τετάρτης (13/12) στη Λυών.

Οι πράσινοι έφτασαν στη γαλλική πόλη το μεσημέρι, μετά από 3ωρη πτήση τσάρτερ, έχοντας στο πλευρό τους και περίπου100 φιλάθλους τους, χάρη στη συνεργασία με το Aktina Travel Group. Στη συνέχεια η αποστολή γευμάτισε στο ξενοδοχείο, ξεκουράστηκε και το βράδυ πήγε στο παλιό γήπεδο της Βιλερμπάν, στο Αστρομπάλ για την τελευταία του προπόνηση, μιας και στο νέο γήπεδο διεξαγόταν την ίδια ώρα συναυλία.

Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είχε χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τις τελευταίες προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω και στο βίντεο του Sportal από τη Λυών), το έβγαλε χωρίς πρόβλημα και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον πολύ σημαντικό αγώνα του Τριφυλλιού.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, εξάλλου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση μετά από περίπου ένα μήνα και το κάταγμα που είχε υποστεί στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και θα ενισχύσει σημαντικά τους «πράσινους» στην προσπάθεια να επιστρέψουν στην Αθήνα με την πρώτη τους νίκη μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η παρουσία των Γκριγκόνις και Ερνανγκόμεθ στη 12άδα σημαίνει πως πιθανότατα θα μείνει εκτός αυτής ο Κάιλ Γκάι, μιας και το Τριφύλλι ταξίδεψε με 13 παίκτες στη Λυών. Μοναδικός απόντας παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση στο Αστρομπάλ: