Έφθασε στο Λυών ο Παναθηναϊκός - Οι φίλαθλοι στο πλευρό του Αταμάν, έβγαζαν φωτογραφίες και μιλούσαν μαζί του (vid)

Έφθασε στο Λυών ο Παναθηναϊκός - Οι φίλαθλοι στο πλευρό του Αταμάν, έβγαζαν φωτογραφίες και μιλούσαν μαζί του (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 15:27 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 13.12.2023

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στη Γαλλία εκεί όπου την Πέμπτη (14/12) θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν. Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στο επίκεντρο, ένοιωσε την αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκου που ακολούθησαν την αποστολή και συνέχισε το έργο του με σκοπό τη νίκη στην 14η αγωνιστική της EuroLeague.

H αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (13/12) έφθασε μετά από τρεις ώρες πτήσης στο Λυών της Γαλλίας, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της EuroLeague

Εντός της σύνθεσης των «πρασίνων» βρίσκεται και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω του τραυματισμού του στο δάχτυλο του χεριού, ενώ και ο Μάριους Γκριγκόνις ανήκει επίσης σε αυτήν, αν και η συμμετοχή του στον αγώνα αποτελεί ακόμα ένα μικρό... ερωτηματικό. 

Πέραν όμως, από τους παίκτες, τους προπονητές και τα στελέχη της ομάδας, στο Λυών έφθασαν με την ίδια πτήση και 120 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που μάλιστα με το που πάτησαν το πόδι τους σε γαλλικό έδαφος «πολιόρκησαν» με... αγάπη τον κόουτς Εργκίν Αταμάν, πριν αυτός μπει στο πούλμαν της ομάδας με προορισμό το ξενοδοχείο που θα διαμείνουν οι «πράσινοι». 

Ο Τούρκος κόουτς τούς έκανε συντροφιά και μίλησε μαζί τους για μερικά λεπτά. Έδωσε χειραψίες, έβγαλε φωτογραφίες με πολλούς και ακολούθως επιβιβάστηκε και συνέχισε τον προγραμματισμό των εργασιών του πριν το ματς. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης... τελειώνει από την Φενέρμπαχτσε - Οι λόγοι της ρήξης
EUROLEAGUE

13:52 - 13.12.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης... τελειώνει από την Φενέρμπαχτσε - Οι λόγοι της ρήξης

H Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη και αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του. Οι επτά ήττες στην EuroLeague, οι τρεις στο τούρκικο πρωτάθλημα και μία δικαστική διαμάχη που δεν ξέσπασε, είναι οι... ένδεκα λόγοι που οδήγησαν τον σύλλογο και τον 53χρονο τεχνικός στο τέλος της συνεργασίας τους.

Αυτός περιλαμβάνει μία σημαντική προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (13/12), κατά τη διάρκεια της οποίας θα διαπιστώσει αν ο Μάριους Γκριγκόνις, που έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.