Με Χουάντσο, Γκριγκόνις και 120 οπαδούς στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός AKTOR (vid)

Με Χουάντσο, Γκριγκόνις και 120 οπαδούς στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός AKTOR (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 10:20 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 13.12.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχωρεί για τη Λυών εν όψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν, με τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Μάριους Γκριγκόνις να ταξιδεύουν στη Γαλλία. Στο τσάρτερ και 120 φίλοι της ομάδας.

Ο στόχος είναι ένας, ξεκάθαρος, λογικός και απαραίτητος να επιτευχθεί. Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Λυών, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (14/12. 22:00) θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν στη νεόδμητη LDLC Arena και θέλει να βάλει τέλος στις διαδοχικές του ήττες στην EuroLeague. Δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι (κόντρα στην Παρτίζαν), ούτε στην Κωνσταντινούπολη (Αναντολού Εφές), έχασε στο ΟΑΚΑ από την Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα θέλει τη νίκη και μία παραγωγική εμφάνιση. 

Και για να συμβεί αυτό, ο κόουτς Εργκίν Αταμάν θα ενεργοποιήσει τον Χουάντσο Ερναντγκόμεθ, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους Γάλλους. Στην αποστολή της ομάδα βρίσκεται και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος βέβαια δεν είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί, αλλά είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει. 

Θα προπονηθεί στην LDLC Arena, σήμερα Τετάρτη (13/12) και τότε θα αποφασιστεί αν τελικά είναι έτοιμος να παίξει και σε πιο βαθμό, καθώς οι ενοχλήσεις του τον αχίλλειο τένοντα δεν ανησυχούν, αλλά... υπάρχουν. 

Για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν μίλησε ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος θεωρεί πως «θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και στην EuroLeague. Eίναι πολύ σημαντικό να συμβεί αυτό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη».

Σύμφωνα με τον Αργεντίνο γκαρντ «είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει καλά στους τελευταίους αγώνες με τον νέο προπονητή και σίγουρα έχει επικίνδυνους παίκτες». Επίσης, «το νέο γήπεδο τους δίνει άλλη δυναμική, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επιστρέφει «τρελαμένος» – Η «μεταγραφή» που λύνει τα χέρια του Αταμάν
EUROLEAGUE

23:15 - 12.12.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επιστρέφει «τρελαμένος» – Η «μεταγραφή» που λύνει τα χέρια του Αταμάν

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επιστρέφει την καταλληλότερη στιγμή για τον Εργκίν Αταμάν στη δράση, μετά από σχεδόν ένα μήνα και δείχνει αποφασισμένος να κάνει νέα αρχή με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός πέραν της δύναμης που παίρνει από την επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και την πιθανή διαθεσιμότητα του Μάριους Γκριγκόνις, στο Λυών θα έχει και την στήριξη περίπου 120 φιλάθλων του, που θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην πόλη της Γαλλίας και θα προσπαθήσουν να δώσουν ρυθμό στους αγαπημένους τους παίκτες.