Τα αδέλφια Μήτογλου και η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (vid)

Τα αδέλφια Μήτογλου και η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 11:10 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 13.12.2023

Οι παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στο αεροδρόμιο πριν τις πτήσεις τους για Γαλλία και Ολλανδία, αντίστοιχα. Τα αδέρφια Μήτογλου «υποκίνησαν» την συνάντηση, κι έκατσαν μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και παίκτες της Ένωσης λίγο πριν την αναχώρηση.

Στο αεροδρόμιο πολλές φορές τυχαίνει οικογένειες να συναντιούνται. Είτε γιατί κάποιο μέλος φεύγει για ταξίδι ή γιατί (άλλες φορές) κάποιο επιστρέφει και συγγενείς τον προϋπαντούν. Αυτή τη φορά, στο «Ελ. Βενιζέλος» συναντήθηκαν δύο αδέλφια, λίγο πριν αναχωρήσουν και οι δύο για διαφορετικούς προορισμούς. 

Ο Ντίνος Μήτογλου είχε ταξίδι με τον Παναθηναϊκό και προορισμός του ήταν το Λυών της Γαλλίας, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (13/12) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της EuroLeague. Την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο μικρός του αδελφός, Σίμος Μήτογλου.  

Ο 24χρονος αμυντικός της ΑΕΚ, μαζί με τους συμπαίκτες του, λίγο πριν αναχωρήσουν για το Άμστερνταμ, εκεί όπου μία μέρα αργότερα (14/12) θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ για το κρίσιμο ματς της 6ης αγωνιστικής του Europa League, έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με τους «πράσινους». Ο Σίμος παρέα με τον Ντίνο, αλλά και τον Ματίας Λεσόρ, ήπιαν μαζί το καφεδάκι τους, ενώ οι αθλητές της Ένωσης, αλλά και τον «πρασίνων» ήρθαν σε επαφή λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για να κάνουν τη... δουλειά τους. 

Κι αν ο Παναθηναϊκός θέλει κόντρα στη Βιλερμπάν τη νίκη για να σταματήσει το αρνητικό του σερί στην Ευρώπη, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη ή έστω τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άγιαξ, με σκοπό να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της πορεία μέσα από το Conference League