Παναθηναϊκός AKTOR: Στη Γαλλία με την Corendon Airlines

Παναθηναϊκός AKTOR: Στη Γαλλία με την Corendon Airlines

Ηλίας Λαλιώτης 18:13 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 13.12.2023

Παναθηναϊκός AKTOR πέταξε για τη Γαλλία με την Corendon Airlines και οι Πράσινοι, με επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρθηκαν στην συνεργασία τους με την αεροπορική εταιρία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε στη Γαλλία, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (14/12), με τους Πράσινους, μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους, να γνωστοποιούν την συνεργασία τους με την Corendon Airlines, η οποία θα τους... πετάξει σε αρκετούς ακόμα προορισμούς ανά την Ευρώπη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Στη Γαλλία με την Corendon Airlines ο Παναθηναϊκός AKTOR

Στην πόλη Βιλερμπάν της Γαλλίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) η ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την LDLC ASVEL Villeurbanne (14/12, 22:00).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, μαζί με τους φιλάθλους που την ακολούθησαν, πέταξαν με ασφάλεια και άνεση με την Corendon Airlines, την αεροπορική εταιρία που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη για τις πτήσεις τσάρτερ της ομάδας μας.

Η «πρωτοπόρος Αεροπορική Εταιρεία», Corendon Airlines, συνδέοντας την Ευρώπη με την Τουρκία και τους προτιμώμενους προορισμούς διακοπών, συνεχίζει να κάνει την παρουσία της ηχηρή μέσω της υποστήριξής της στον αθλητισμό και τους αθλητές. Η Corendon Airlines, η οποία προσφέρει απευθείας πτήσεις από την Ευρώπη προς τα ελληνικά νησιά, συνεχίζει να ενισχύει την υποστήριξή της στον αθλητισμό μέσω της συνεργασίας της με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Έφθασε στο Λυών ο Παναθηναϊκός - Οι φίλαθλοι στο πλευρό του Αταμάν, έβγαζαν φωτογραφίες και μιλούσαν μαζί του (vid)
EUROLEAGUE

15:27 - 13.12.2023

Έφθασε στο Λυών ο Παναθηναϊκός - Οι φίλαθλοι στο πλευρό του Αταμάν, έβγαζαν φωτογραφίες και μιλούσαν μαζί του (vid)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στη Γαλλία εκεί όπου την Πέμπτη (14/12) θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν. Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στο επίκεντρο, ένοιωσε την αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκου που ακολούθησαν την αποστολή και συνέχισε το έργο του με σκοπό τη νίκη στην 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Σημειώνεται πως αυτή η ιστορική συνεργασία θα συνεχιστεί σε διάφορους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη καθ’ όλη τη διάρκεια της μπασκετικής σεζόν 2023-2024.