Euroleague: O Τζέιμς πήρε τη δόξα του ΜακΚίσικ στο top 10 της 12ης αγωνιστικής
i

Σακίλ ΜακΚίσικ / © Intime

Euroleague: O Τζέιμς πήρε τη δόξα του ΜακΚίσικ στο top 10 της 12ης αγωνιστικής

12:39 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 10.12.2022

Το top 10 της 12ης αγωνιστικής της Euroleague είχε απ' όλα, με τον Τζέιμς να κερδίζει τελικά την κορυφή χάρη στο... τετράποντο που έστειλε σε παράταση το ματς της Μονακό με την Ρεάλ!

Ο Νάντο Ντε Κολό με ένα step back «όπλισε και πυροβόλησε» το καλάθι της Μπαρτσελόνα για να φύγει η Βιλερμπάν με τη νίκη από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε 0/6 τρίποντα στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν, όμως 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη σούταρε από τη γωνία και η «Σταρκ Αρίνα» πήρε φωτιά στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους delije.

Η 12η αγωνιστική της Euroleague είχε πολλούς λόγους για να σπάσει τις καρδιές των φίλων της. Δραματικά φινάλε, παρατάσεις και εκπληκτικά καρφώματα όπως αυτό του Λόιντ στη νίκη της Μονακό επί της Ρεάλ και του ΜακΚίσικ στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» την Βίρτους.

Στο top 10 της αγωνιστικής πάντως, την κορυφή κατέκτησε ο Τζέιμς με το τρίποντο και φάουλ στα μούτρα του Ταβάρες, που έστειλε τον αγώνα της Ρεάλ με τη Μονακό στην παράταση, καταλήγοντας τελικά στους Γάλλους.

Δείτε τις φάσεις στο βίντεο: