Οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague

Οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague

Sportal newsroom 14:31 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 05:44 - 16.05.2024

Τα Game 3 του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι και του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, βρίσκονται προ των πυλών και η διοργανώτρια αρχή της Euroleague όρισε τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή μπαίνουν τα plaoyffs της Euroleague, καθώς οι ομάδες ετοιμάζονται για τα Game 3 που αναμένεται να δώσουν σημαντική κατεύθυνση στον δρόμο για το Final 4.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Hala Pionir, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες (1-1) και τη σειρά να έχει μεταφερθεί στην -τυπικά- έδρα της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Στην πρωτεύουσα του Βελιγραδίου έχουν οριστεί να σφυρίξουν την αναμέτρηση οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Εμίν Μόγκουλκοτς και Λούκα Καρντούμ, οι οποίοι θα είναι οι τρεις διαιτητές του κομβικού αγώνα δύο παραδοσιακών δυνάμεων της λίγκας.

Στην αναμέτρηση του ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα διαιτητές θα είναι οι Ιλία Μπελόσεβιτς, Μεχντί Ντιφαλά και Μίλαν Νέντοβιτς, με τους τρεις διαιτητές να είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ισορροπίες σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο στούντιο του Sportal για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, Σλούκα & Γκουαρντιόλα!