Η ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες: «Είμαστε σε αποστολή – Μην μιλήσετε καθόλου στους διαιτητές» (vid)

Ολυμπιακός

i

© Intime

Η ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες: «Είμαστε σε αποστολή – Μην μιλήσετε καθόλου στους διαιτητές» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:06 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:51 - 15.05.2024

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, μίλησε στους παίκτες ενόψει του Game 3 με την Μπαρτσελόνα, θέλοντας έτσι να τους προετοιμάσει για τα όσα συμβούν στο παρκέ του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα (30/3), το τρίτο για την σειρά των Playoffs της Euroleague και ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, θέλησε να προετοιμάσει με τα λόγια του τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει του Game 3 με την Μπαρτσελόνα, ο Χρήστος Μπαφές, απευθυνόμενος στους παίκτες, είπε αρχικά ότι «Η Μπαρτσελόνα είναι σε αποστολή, όπως κι εμείς», πριν τονίσει το πόσο σημαντικό είναι για εκείνους να μην ασχοληθούν με τους διαιτητές.

Χρήστος Μπαφές Χρήστος Μπαφές/ ©Intime

«Μην μιλάτε στους διαιτητές. Καθόλου. Μην μιλάτε στους διαιτητές. Μην το κάνετε γιατί σας το ζητάω εγώ, κάντε το για τους εαυτούς σας. Δεν θα κερδίσετε κάτι μιλώντας. Κάντε τη δουλειά σας. Τίποτα άλλο», είπε ο Χρήστος Μπαφές, κλείνοντας έτσι την ολιγόλεπτη ομιλία του στους παίκτες.

Μπαρτζώκας: «Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θέλουμε» (vid)
EUROLEAGUE

13:02 - 29.04.2024

Μπαρτζώκας: «Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θέλουμε» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το σύνθημα ενόψει του Game 3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εστίασε στην πνευματική ετοιμότητα των παικτών του και εξήγησε πως ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα έδρας μετά τα 2 πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός, στα δύο παιχνίδια του στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, εκεί όπου κατάφερε να πάρει το «διπλό» στο  Game 1 και να πάρει έτσι στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας, δέχθηκε συνολικά 4 τεχνικές ποινές, με τον Χρήστο Μπαφέ να θέλει έτσι να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Κώστας Παπανικολάου ενσωματώθηκε και πάλι στην ομάδα, μετά την ίωση και τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησαν, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι κι εκείνος στο 100%, με τον τραυματισμό του στο Game 1 να μην τον επηρεάζει.