Ολυμπιακός - Μονακό live streaming

Sportal newsroom 11:07 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 04.01.2024

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μονακό στο ΣΕΦ έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming: To 2024 ξεκίνησε θετικά για τον Ολυμπιακό στην EuroLeague και με μία νίκη -έστω αγχωτική- κόντρα στην Μιλάνο. Επειδή όμως, ο Ιανουάριος ξεκινά με... διαβολική εβδομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η δράση επιστρέφει για την ομάδα του Πειραιά, που συνεχίζει το έργο της στο ΣΕΦ, εκεί όπου θα συναντήσει την Πέμπτη του βράδυ (4/1, 21:15) την Μονακό του Μάικ Τζέιμς. 

Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστική και οι παίκτες του Γιώργος Μπαρτζώκα στοχεύουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της.

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέο, βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Ολυμπιακός-Μονακό. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση της τρίτης διπλής αγωνιστικής της χρονιάς.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι ο Κώστας Σωτηρίου.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!