Παπανικολάου και Αταμάν πρωταγωνιστούν στο νέο promo της Euroleague (vid)

Παπανικολάου - Αταμάν

Παπανικολάου και Αταμάν πρωταγωνιστούν στο νέο promo της Euroleague (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:42 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 03.10.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Εργκίν Αταμάν πρωταγωνιστούν στο εντυπωσιακό βίντεο της Euroleague.

Η Euroleague δημοσίευσε ένα όμορφο και... διαφορετικό βίντεο ενόψει της σεζόν που έρχεται με το μότο «Every Game Matters» και τους Παπανικολάου και Αταμάν να πρωταγωνιστούν.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας λίγκας της Ευρώπης έφτιαξε ένα βίντεο με πινελιές street basketball, όπου οι μεγάλοι σταρ των ομάδων παίζουν

Εργκίν Αταμάν

«Το πάθος των ομάδων της Euroleague φτιάχθηκε με το πέρασμα των χρόνων, όπου τα παιδιά έπαιζαν στα υπόγεια και στα γηπεδάκια στις γειτονιές. Δεν υπάρχει πιο βαθιά σύνδεση μεταξύ του μπάσκετ και τη urban κουλτούρας. Το μοτο της Euroleague, Every Game Matters είναι ένας τρόπος ζωής και δεν έχει να κάνει με τη νίκη ή την ήττα. Έχει να κάνει με τις θυσίες και το να προσπαθείς ξανά και ξανά», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της Euroleague.

Μιλουτίνοφ - Παπανικολάου © Intime

Στο promo video της σεζόν που έρχεται πρωταγωνιστούν ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού, ο Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού, ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ της Μπαρτσελόνα, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Πάμπλο Λάσο της Μπάγερν, οι οποίο μπαινουν στον κόσμο του streetball, παίζοντας και κοουτσάροντας σε ανοιχτό γήπεδο στη Βαρκελώνη.

Το εντυπωσιακό βίντεο της Euroleague: