«Μακάμπι in 4, Παναθηναϊκός in 5»: Η διαφωνία του Ουρμπόνας για τη σειρά του «τριφυλλιού» στα playoffs (vid)

«Μακάμπι in 4, Παναθηναϊκός in 5»: Η διαφωνία του Ουρμπόνας για τη σειρά του «τριφυλλιού» στα playoffs (vid)

Sportal newsroom 19:34 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 23.04.2024

Η σειρά του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα, με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να έχει διαφωνία για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στο Final 4.

Τα playoffs της Euroleague είναι προ των πυλών, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να επιστρέφει στο μεγάλο ραντεβού για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν 23 και 25 Απριλίου, θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να στοχεύει στο να βάλει βάσεις πρόκρισης για το Final 4 του Βερολίνου.

Στο πλαίσιο του τελευταίου Urbonus, Με τον Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Λιθουανός δημοσιογράφος και οι συνεργάτες του έκαναν προβλέψεις για τη σειρά. Ο Ουρμπόνας επέλεξε το 3-2 υπέρ του Παναθηναϊκού την ώρα που ο Ρίτις Βισνιάουσκας επέλεξε την Μακάμπι με σκορ 1-3 στη σειρά.

Μάλιστα εξήγησε και το γιατί, λέγοντας: «Πρέπει να αγκαλιάσω τον χαρακτήρα που έχω φτιάξει για μένα. Πάω κόντρα στον Παναθηναϊκό σε κάθε απλό σενάριο. Γιατί λέω Μακάμπι στα 4 παιχνίδια; Θα ήταν ηλίθιο να πω Μακάμπι στα 5 παιχνίδια. Δεν βλέπω να κερδίζουν το Game 5 στο ΟΑΚΑ. Ο μόνος τρόπος είναι να κερδίσουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Πήρα τη Μακάμπι γιατί από την περσινή σειρά με την Μονακό ήταν η αγαπημένη ομάδα. Την προτιμώ.

Οι δύο ομάδες ματσάρονται. Εάν δεις την ποιότητα, τα ρόστερ, είναι κοντά και εάν ο Λορέντζο Μπράουν παίξει όπως στο Play-In και βρει τον ρυθμό του, θα είναι τόσο καλοί μαζί με τον Μπόλντουιν όπως ο Παναθηναϊκός με Σλούκα και Ναν. Δεν βλέπω σοβαρά miss matches σε αυτή τη σειρά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό είναι το ΟΑΚΑ. Είναι δύσκολο να προβλέψεις».