Στο Βερολίνο οι τελικοί του ANGT

Στο Βερολίνο οι τελικοί του ANGT

Νίκος Καλαμπάκας 17:22 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 18.04.2024

Δείτε το πρόγραμμα των τελικών του ANGT που και φέτος θα διεξαχθούν παράλληλα με το Final 4 της Euroleague στην πόλη του Βερολίνου. Για πρώτη φορά θα λάβει μέρος και ομάδα από τις ΗΠΑ.

Η Euroleague ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά εκπρόσωπος των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στους τελικούς της ANGT Tournament που θα λάβουν μέρος στο Βερολίνο τις ημέρες του Final 4.

Οι οκτώ ομάδες του Βερολίνου θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Η Μίλαν, η Μέγκα, η Ρεάλ και η Ουλμ θα είναι στον όμιλο Α, ενώ ο Β' όμιλος αποτελείται από τους Άλμπα, Μπαρτσελόνα, ​​Overtime Elite και PFBB.

Το Overtime Elite είναι ένα πρωτάθλημα U16 έως U20 με έδρα την Ατλάντα με πολλά από τα κορυφαία νεαρά ταλέντα στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο. Υπάρχουν οκτώ ομάδες στο πρωτάθλημα Overtime Elite, το οποίο μόλις ολοκλήρωσε την τρίτη του σεζόν. Η Overtime Elite έστειλε 15 παίκτες στο επαγγελματικό μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δύο κορυφαίων πέντε επιλογών στο ντραφτ του NBA, των αδελφών Έιμεν και Ασάρ Τόμπσον.

Τα εισιτήρια για τους τελικούς ANGT θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 3 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα αστέρια των ομάδων της Euroleague, στο παρελθόν είχαν παρουσία στο ANGT. Προσίντα, Σπανιόλο, Ολίντε, Σνάιντερ, Στράζελ, Μαρίνκοβιτς, Μοτεγιούνας, Νέντοβιτς, Λάζιτς, Τεόντοσιτς, Τόπιτς, Μίροτιτς, Ομπστ είναι μόνο κάποιοι από αυτούς!