Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα

Παπανικολάου - Κόφι

i

Παπανικολάου - Κόφι/©Intime

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:19 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 18.04.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα το απόγευμα της Πέμπτης (17:15, ΕΡΤ3) για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League κι έχει σκοπό να διατηρηθεί «ζεστός» ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός και ο Προμηθέας κοντράρονται το απόγευμα της Πέμπτης (18/4, 17:15, ΕΡΤ3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ, απώλεσαν κάθε ελπίδα για κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία θα τους έδινε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών. Έτσι, οι Πειραιώτες αφού στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να τερματίσουν σε άλλη θέση από τη 2η, έχουν στο μυαλό τους και την Μπαρτσελόνα και θέλουν αφενός να επιστρέψουν στις νίκες κι αφετέρου να κάνουν μία καλή προθέρμανση κόντρα στους Πατρινούς ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με τους Καταλανούς για τα playoffs της EuroLeague. Από τη μεριά του ο Προμηθέας, που έχει «κλειδώσει» την τέταρτη θέση θέλει να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα ακόμα ματς τη φετινή σεζόν και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες νίκης κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Θυμίζουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, οι Νίκολα Μιλυτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Φιλίπ Πετρούσεφ, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό μετά την αγωνιστική απραξία.

Η βαθμολογία - Top 6

1. Παναθηναϊκός 23-1

2. Ολυμπιακός 22-3

3. Περιστέρι 16-9

4. Προμηθέας 15-9

5. Άρης 13-12

7. Κολοσσός 9-16