To τρίλεπτο βίντεο της EuroLeague με τις «τρέλες» του 2023
i

@ 2023 EuroLeague Basketball

To τρίλεπτο βίντεο της EuroLeague με τις «τρέλες» του 2023

Γιώργος Γαβριλάκης 10:29 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 01.01.2024

Η ιστορία όλη ξεκινάει από το σουτ του Σέρχιο Γιουλ που πλήγωσε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four, αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη... τρελή στιγμή του 2023. Υπήρξαν κι άλλες που ξεκίνησαν από την περσινή αγωνιστική περίοδο και συνεχίστηκαν στην τρέχουσα. Ο «ερυθρόλευκος» Σλούκας, ο Μαντάρ και ο Γκριγκόνις έχουν εντυπωσιακές θέσεις στο βίντεο της EuroLeague με τις τρομερές στιγμές του '23.

Μία παραδοσιακή προσφορά θεάματος, ένα δώρο για τους οφθαλμούς μας, κάθε χρόνο -τέτοια μέρα- είναι τα στιγμιότυπα του έτους που αποχώρησε. Το ΝΒΑ διέδωσε στα απέραντα του διαδικτύου αμέτρητα λεπτά με highlights από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η EuroLeague στη Γηραιά Ήπερο ήταν πιο… λακωνική, αλλά το ίδιο εντυπωσιακή. 

Αποχαιρέτησε το 2023 με ένα τρίλεπτο βίντεο που περιελάμβανε τις δέκα πιο… τρελές στιγμές του γέρου χρόνου. Τις φάσεις που έκριναν ένα αποτέλεσμα και φυσικά αυτή του Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης που έκρινε ένα τρόπαιο. 

Η διαδικασία ξεκινάει με το μεγάλο σουτ του Ισπανού στον τελικό του Κάουνας (τον Μάιο του 2023) που… πλήγωσε τον Ολυμπιακό, αλλά περιλαμβάνει πολλά καρδιοχτύπια και νικηφόρα σουτ. Όπως το πρόσφατο του Μάριους Γκριγκόνις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, μέσα στην έδρα της Μονακό. Ή εκείνο του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ως παίκτης του Ολυμπιακού (στα Play Offs του 2023) είχε… κλείσει το σπίτι της Φενέρμπαχτσε

Τα ορόσημα της EuroLeague για το έτος 2023 - Τα ρεκόρ που έγιναν και τα δεδομένα που άλλαξαν
EUROLEAGUE

13:10 - 31.12.2023

Τα ορόσημα της EuroLeague για το έτος 2023 - Τα ρεκόρ που έγιναν και τα δεδομένα που άλλαξαν

Το έτος 2023 δεν φάνηκε να είναι... σωτήριο. Είναι άγνωστο αν ο άνθρωπος λυτρώθηκε από την αμαρτία, αλλά είναι βέβαιο πως στα παρκέ της EuroLeague οι πρωταγωνιστές -άνθρωποι κι αυτοί- δημιούργησαν θαυμαστά έργα και επιδόσεις που καταγράφηκαν στα κιτάπια της ιστορίας.

Ο Γιαμ Μαντάρ «απαντά» για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης με το buzzer beater του στην πρώτη και μόνη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Ιδού τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από τη δράση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2023…