Euroleague: Το Τοp 10 της πρεμιέρας με τον Λεσόρ και τον Μιλουτίνοφ να αφήνουν το στίγμα τους (vid)

Euroleague: Το Τοp 10 της πρεμιέρας με τον Λεσόρ και τον Μιλουτίνοφ να αφήνουν το στίγμα τους (vid)

Sportal newsroom 13:39 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 07.10.2023

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην παράταση από τον Ολυμπιακό, ενώο Ματίας Λεσόρ απώλεσε και την κορυφή των highlights από τον Ματ Κοστέλο της Μπασκόνια. Ο Γάλλος βρέθηκε στο Νο 2 με εντυπωσιακό κάρφωμα και με παρόμοιο τρόπο τοποθετήθηκε και στο Νο 8, ενώ η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι «μονομαχίες» της EuroLeague ξεκίνησαν και τα συμπεράσματα είναι πρώιμα, αλλά οι εικόνες και οι ατμόσφαιρες που δημιουργήθηκαν είναι εντυπωσιακές. Από την πρεμιέρα που περιελάμβανε εννέα ματς, προέκυψαν πολλές εντυπωσιακές φάσεις και το Top 10 αυτών ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ και κατέληξε στην Buesa Arena της Βιτόρια. 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εμφανίστηκε πρώτος στην αντίστροφη μέτρηση με το τρομερό κάρφωμά του στο πρόσωπο του Ματίας Λεσόρ κατά τη διάρκεια του έξτρα πενταλεπτου στο ντέρμπι των «αιωνίων» που κατέκτησε ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός ως σύνολο δεν τα κατάφερε, αλλά στα στιγμιότυπα ο Γάλλος απάντησε στον Σέρβο με τον τρόπο του.  Κατάφερε μάλιστα, να τοποθετηθεί σε δύο θέσεις με δύο καρφώματα. Ένα στο Νο 8 όπου παραλίγο να... γκρεμίσει τη μπασκέτα και άλλη μία φορά στο Νο 2, όταν και έκλεψε τη μπάλα πριν κάνει το Dunk με στυλ... Καρλ Μαλόουν. 

Στην κορυφή της λίστας, βρέθηκε ο Αμερικανός της Μπασκόνια, Ματ Κοστέλο, που συνήθως σκοράρει με μακρινά σουτ, αλλά αυτή τη φορά, αφού πρώτα αστόχησε σε τρίποντο η μπάλα κατέληξε και πάλι σε ατρόν και η Ρεάλ δεν μπόρεσε να του σταθεί εμπόδιο. Κάρφωσε δυναμικά και ναι μεν η ομάδα του έχασε, αλλά αυτός κατέκτησε το Νο 1.