Ο σχολιαστής της Euroleague TV για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Υπέροχοι! Έτρεμα από αδρεναλίνη...» (vid)
i

© Euroleague Basketball

Ο σχολιαστής της Euroleague TV για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Υπέροχοι! Έτρεμα από αδρεναλίνη...» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:34 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 26.04.2024

Ο Τιμ Λονγκ είναι ο σχολιαστής αγώνων που εργάζεται στην Euroleague TV και για πρώτη φορά στη ζωή του βίωσε την εμπειρία του ΟΑΚΑ. Και δεν θα την ξεχάσει ποτέ...

Η δουλειά του είναι να μεταδίδει ή να σχολιάζει αγώνες. Στην διάρκεια της καριέρας του έχει παρευρεθεί σε μεγάλα αθλητικά event και μπάσκετ, αλλά και ποδοσφαίρου.

Ο Τιμ Λονγκ γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, συνεργάζεται (μεταξύ άλλων) και με το MUTV της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πλέον ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είναι ένας εκ των sports broadcasters της Euroleague TV και το βράδυ της Πέμπτης (25/4) βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σχολίασε το Game 2 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πέραν από τις επιδόσεις των δύο ομάδων και την εξαιρετική παρουσία του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας και ήταν ο ΜVP της αναμέτρησης, ο Λονγκ εντυπωσιάστηκε περισσότερο απ' όλους και απ' όλα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο.

«Ειλικρινά δεν έχω ξαναβιώσει ατμόσφαιρα σαν αυτή του ΟΑΚΑ στη ζωή μου», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στην πλατφόρμα Χ (τέως Twitter) και ενημέρωσε σε όσους δεν έχουν ιδέα πως «η τηλεόραση και η εικόνα γενικότερα δεν μπορεί να αποτυπώσει το τι ακριβώς γινόταν. Ελπίζω απλά να ακουγόμουν καλά στη μετάδοση. Έτρεμα από αδρεναλίνη και είχα… πόνους στα αυτιά, καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης. Το λάτρεψα. Σε ευχαριστώ Παναθηναϊκέ και Θύρα 13».

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!