Χάνει το ματς με τη Βιλερμπάν ο Μίροτιτς

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Photo by Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images

Χάνει το ματς με τη Βιλερμπάν ο Μίροτιτς

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:12 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 02.03.2024

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα απουσιάσει από την αποψινή αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Βιλερμπάν, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Με μία μεγάλη απουσία θα αντιμετωπίσει η Αρμάνι Μιλάνο τη Βιλερμπάν το βράδυ της Παρασκευής (1/3). Ο Νίκολα Μίροτιτς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.

Ο 33χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ μετρά φέτος 16,7 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ αλλά έχει αγωνιστεί σε μόλις 14 ματς της EuroLeague, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, η οποία επιστρέφει στη δράση μετά το 20ημερο διάλειμμα της EuroLeague, θέλει να... χτίσει πάνω στην σπουδαία νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την 26η αγωνιστική, η οποία διατηρεί τους «κόκκινους» ζωντανούς στο κυνήγι μιας θέσης στην 10άδα της διοργάνωσης.

Τα μπάτζετ της EuroLeague: Η Ρεάλ ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια και ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί - Στη... μέση ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

13:10 - 01.03.2024

Τα μπάτζετ της EuroLeague: Η Ρεάλ ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια και ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί - Στη... μέση ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο Israel Hayom και την έρευνα πάνω στα οικονομικά δεδομένα των ομάδων, προκύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένου των... πάντων) και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας. Την ώρα που ο Ολυμπιακός, ανήκει στα μεσαία στρώματα, κάτω ακόμα και από την Μπάγερν Μονάχου.

Να αναφέρουμε ότι πέραν του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας χθες βράδυ (29/2), ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντιέγκο Φλακαντόρι, Στέφανο Τόνουτ και Σαμπάζ Νέιπιερ.

🔴Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής